DIY taidetta – tauluja kotiin

Uusin tuunaukseni ja taidemuoto, johon olen hurahtanut täysin näkyy tässä. Olen kaivannut kotiimme abstrakteja yksivärisiä tauluja, joissa olisi yksivärisyydestä huolimatta elävyyttä tekstuurien muodossa. Päätin kokeilla valmistaa sellaisen itse ja näistä kahdesta ensimmäisestä testikappaleesta tuli sen verran ihanat, että seuraavaksi teen yhden isomman teoksen. Täytyy vain käydä tarvikeostoksilla ennen kuin pääsen aloittamaan.

Kyseessä on tosiaan canvas-taulun päälle pingoitettu ja vedostettu harsomainen kangas, joka on “jähmettynyt” paikoilleen tasoiteaineen ja maalin avulla. Voin myöhemmin palata teko-ohjeiden kera, jos teitä kiinnostaa 🙂 Nyt täytyy lähteä hakemaan lapsi hoidosta!

Inspiroivaa viikon alkua kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Silja
  September 22, 2020

  Aaaah ihan super upeita, siis wau!! Ihastuin asuntomessujen Lumitiikerissä olleista Niina Kratzin tauluista jotka olivat vähän saman henkisiä, mutta hänen teoksiin itsellä ei valitettavasti ihan budjetti riitä. Ehdottomasti kiinnostaa ohje koska sellaista olen yrittänyt etsiä mutta en oikein ole tiennyt että millä hakusanoilla etsisin!

  • kaisaturunen
   September 22, 2020

   Kiitos, ihana kuulla, että miellyttää silmää! 🙂 Laitan ohjetta pian tulemaan! Tää ei ole mikään super helppo, mutta toteutettavissa kyllä, jos kärsivällisyys riittää 😀

 • Jenna
  September 22, 2020

  Tarvikelista ohjeineen kiinnostaa! Sen verran upealle näyttävät nämä!

 • Ninni
  September 22, 2020

  Ohjeet todellakin kiinnostaa! Mun pitäis tehdä megaiso taulu meidän olkkariin ja tää idea vois toimia isollakin pinnalla.

 • Henriikka
  September 22, 2020

  Todella kauniita tauluja! Näiden ohje kiinnostaisi kyllä 🙂

 • Katja
  October 10, 2020

  Hei,

  Olisiko mahdollista saada ohje taulujen tekoon? 🙂 Tai ainakin jokin vinkki, että teitkö ensin harso-osan vai kiinnitettiinkö se ensin tauluun ja annettiin kovettua siinä. Hirvee dilemma ja haluaisin kovasti jo huomenna kokeilla tehdä tälläisen 😀

  • kaisaturunen
   October 12, 2020

   Moikka! Se on tulossa, meillä vaan tytöt oli tässä välissä vuorotellen kipeänä, niin en ole ehtinyt tehdä uutta taulua ja kuvata siitä ohjetta. Pahoittelen, että tämä viivästyi!

   Alkuinfona: kiinnitin ensin kankaan löyhästi ja sitten levitin massan. Tein lopullisen muodon ja laitoin kankaan paremmin kiinni. Kun se oli melkein kova tiukensin kankaan vielä viimeisille sijoilleen 🙂 Toivottavasti tästä oli apua!

 • Anna Koskinen
  March 16, 2021

  Kiitos hyvästä ja hyödyllisestä artikkelista! 🙂

Previous
Kodin säilytys: Keittiö
DIY taidetta – tauluja kotiin