Double fringe

SI MODA ITALIA ASU1 2015 1

Ajattelin ladata blogiin nyt tulevina päivinä reippaasti sekä puhtaita reissupostauksia että varastoon kertyneitä asukuvia. Ainakin muutamat asukuvat löytyy vielä ajalta ennen lomaa, mutta aloitetaan siitä huolimatta näillä Italian auringossa napatuilla. Nämä kuvat on toiselta illalta hetkeä ennen, jolloin kuume nousi salakavalasti illallispöydässä semmoisiin lukemiin, että teki tiukkaa päästä takaisin hotellille. Näin jälkeenpäin näen kyllä kuvista, ettei sitä olla oltu ihan täydessä kunnossa.

Reissuvaatteiden parhaimmistoa olivat ehdottomasti pari kimonoa, jotka olin pakannut mukaan. Helteessä muut pidemmällä hihalla varustetut eivät tulleet kuuloonkaan. Nämä kimonot antoivat hieman suojaa porottavalta auringolta, mutta olivat kuitenkin ihanan viileitä. Tämän kuvissa näkyvän sain ennen reissua Lindexiltä ja sitä pitäisi nyt löytyä myymälöistä. Tulee varmasti olemaan se kesän käytetyin vaate.

Hapsukkaan kimonon kaveriksi ei ehkä ihan heti tule mieleen yhdistää hapsulaukkua, mutta minusta tämä “tuplahapsu” oli niin veikeä yhdistelmä, että hyödynsin sitä kerran jos toisenkin. Muutenkin kesätyylini on talven hillittyä ja minimalistista tyyliä leikkisämpi. Kesällä tykkään eritoten irroitella erilaisilla materiaaleilla ja yksityiskohdilla.

//

First outfit from Italy. Really like that playful mix of fringe kimono and fringe bag. Great combination also for summer festivals!

SI MODA ITALIA ASU1 2015 2SI MODA ITALIA ASU1 2015 4SI MODA ITALIA ASU1 2015 3

kimono LINDEX*
mokkalaukku/ suede bag INDISKA
paita/top GINA TRICOT
kengät/shoes 2HAND
shortsit/shorts SEPPÄLÄ
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Back home