Double trouble – Meidän juhlatyylit

Tässä tulisi vielä asukuvia lauantain juhlista. Meillä oli avecini kanssa vähän puolivahingossa mätsäävät lookit, joten päätin kuvauttaa ne molemmat. Jos tämän perusteella pitäisi kertoa tämän hetken trendeistä pikkujoulupukeutumisessa niin avainsanoihin lukeutuisi:

-läpikuultavat meshpaidat

– pallot/pilkut

-strassit

-lateksi ja sametti (ihanat vastakohdat!)

-hopea hohto 

Vaikka nämä asut nyt keskenään aika samanlaisia ovatkin, niin olisi hauska kuulla kumman kokonaisuus sytytti enemmän? Ja mitä ylipäätänsä tykkäätte ideasta kuvata tänne blogiin myös muiden asuja kuin omani? Minusta olisi suorastaan ollut törkeää jättää Marikin kuvat julkaisematta, sillä nainen näytti tuona iltana ihan hemmetin upealta (lue kuumalta :D). Jos tähän saisi laitettua sen liekki-emojin niin laittaisin!

ps. Minulla on muutaman viikon sisään tulossa pari muutakin juhla-asupostausta, joten lisää inspiraatiota pikkujoulujen pukeutumiseen on tiedossa. Tuntuu, että pikkujoulusesonki on juuri nyt parhaimmillaan!

my outfit

H&M top&skirt

my friend’s outfit

Mango skirt

Lindex top

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Sara
    November 25, 2017

    Musta just hyvä idea, että välillä on muidenkin henkilöiden kuin sinun asuja. Tykkään erityisesti sun asusta, sillä itseltäni löytyi tuo samainen H&M paita pari viikkoa sitten päältä 🙂

Previous
Laulujoutsenia ja hyvää mieltä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi