Double trouble

si-moda-asu-oct2-2016-10si-moda-asu-oct2-2016-9si-moda-asu-oct2-2016-6si-moda-asu-oct2-2016-1si-moda-asu-oct2-2016-4si-moda-asu-oct2-2016-0si-moda-asu-oct2-2016-2si-moda-asu-oct2-2016-7si-moda-asu-oct2-2016-5si-moda-asu-oct2-2016-8my outfit

dress GINA TRICOT / shoes NLY / bralet LINDEX / leather jacket OAKWOOD

Elämäni oudoimmat, hauskimmat ja jäisimmät kuvaukset. Niiden lopputuloksena syntyivät ehkä yhdet blogihistoriani lempparikuvat. Jo pelkästään siksi, että niistä 450 ruudusta paistoi niin hyvä fiilis, ettei näille voinut olla hymyilemättä. Vaikka en muutenkaan poseeraa kuvissa mitenkään tiukalla ilmeellä, täytyy kuitenkin todeta, että onhan se ihan eri meininki, jos nauretaan niin, että vedet valuu silmistä versus hymyillään sievästi kameralle.

Näitä kuvauksia ei olisi koskaan tullut, ellen olisi päättänyt pikaisesti pakata kamojani ja suunnata kaikista päivän kommelluksista huolimatta Helsinkiin Lumenen iltatilaisuuteen. Eikä olisi muuten syntynyt silloinkaan, jos Sara olisi jättänyt toisen näistä mekoista kotiin. Tai jos minulle uusi, ihan huippu tyypiksi paljastunut kuvaaja olisi estynyt tulemasta paikan päälle.

Onneksi kaikki kuitenkin natsasi paremmin kuin hyvin. Hytistiin meren rannalla innokkaina ja räkätettiin kuin viimeistä päivää, kun tajusimme, että nämähän muistuttavat enemmän kihlajaiskuvia kuin makeita yhteisasukuvia 😀 Siitä jaksettiin vitsailla vielä monta päivää kuvausten jälkeenkin ja ehkä sen takia nämä kuvat niin kovasti naurattavatkin. Mutta vaikka näitä huumorilla kihlajaiskuviksi kutsuttiinkin, niin toivottavasti te kuitenkin näette näissä sen saman kuin minä eli aidon ystävyyden. Ei vitsit tuo nainen on täyttä kultaa ♥

photos: Svante Gullichsen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Jonna
  October 2, 2016

  Upeita mimmejä ja kuvia, näissä on tosiaan kivan aito fiilis 🙂 Molempien asut toimii paremmin kuin hyvin, ihana nähdä pastellisävyjä vielä näin syksyn tullenkin. Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

 • Ansku
  October 2, 2016

  Haha! Mainiot “kihlajaiskuvat” 😀

 • Viivi
  October 2, 2016

  Ihania kuvia! Tuli hyvä fiilis tänne asti 🙂

Previous
Ihana kamala elämä