Dress code

Väriteema? Ei, ei  ja vielä kerran ei meidän häissä. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ylivoimaista suosikkiväriä, jos ei mustaa, valkoista ja harmaata lasketa. Tämän takia en halunnut häihinkään mitään värikoodia pukuihin tai koristeisiin. Meillä tullaan näkemään hyvin paljon valkoista ja siinä ohessa metallisävyjä. Päädyin tekemään kaasojen puvut beigestä satiinista ja “kultahippuja” sisältävästä pehmeästä tyllistä. Kaksi niistä on jo valmiina ja kolmas työn alla.

Kuvissa vilahtaa myös äitini tulevaa asua. Tehdään se äitin kanssa yhdessä ja siihen tulee myös kultahippukangasta. Äitin toinen kangas on itse asiassa hänen omaa vihkipukukangastaan. Se on säilynyt hyvin vajaat 30 vuotta ja mikä sen hienompaa, kuin käyttää sitä tähän tilaisuuteen. Onhan se väriltään vaalea, mutta kun sen päällystää kultahippukankaalla ei sillä ole enää mitään tekemistä vihkipuvun kanssa.  Äitille tulee nuo kauniit punaiset asusteet ja punainen hartiahuivi/bolero, joten ei ole epäselvyyttä kuka se morsian on.

Olen itse oikein tyytyväinen pukujen muotokieleen ja värimaailmaan. Niin tuntuivat olevan myös kaasoni 🙂 Kokonaisia kuvia luvassa viimeistään häiden jälkeen.

XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
 • Chatte
  July 5, 2012

  Oi ihanuutta, vaikuttavat mahtavilta nuo puvut! 🙂 koskas häät siis pidetään? 🙂

 • EDI
  July 5, 2012

  Hyvältä näyttää! Niitä kokonaisia kuvia odotellessa… 😀

  • Casey
   July 6, 2012

   🙂 kiitti, niitä on tulossa, malttakaa vielä vähän jookos <3

 • Suvi
  July 5, 2012

  Onnea!! niin ja kiitos kivasta blogista.

  Aiotko laittaa mitään kuvaa hääpuvustasi? se on varmaan tosi ihana,olis hieno nähdä..mutta toki ymmärrän jos et halua kaikkea näyttää 🙂

  itse olen samalla alalla ja erikoistumassa hää- ja juhlapukuihin,sain myös juuri paikan haaveilemastani vestonomikoulutuksesta ja alotan aikuispuolella tänä syksynä :)en malta odottaa..

  • Casey
   July 6, 2012

   Kiitos 🙂 Aion kyllä laittaa kuvaa. Kokokuva tulee varmasti vasta häiden jälkeen 🙂 Onnea muuten koulupaikasta!

 • Irene
  July 5, 2012

  voi sun häistä tulee varmasti tosi upeat. munkin mielestä väriteema on vähän jotenkin..tacky. tottakai joissakin tietyissä jutuissa pitää seurata tiettyä teemaa jne. mutta joku pinkki teemana..eih.. 😀

  • Casey
   July 6, 2012

   Voi kiitos 🙂 joo multa on moni kysynyt onko esim. kaasojen puvut juuri pinkkejä ja oon vaan pyöritelly päätäni, että eieiei 😀 Kyllä niihin kivan teeman saa ilman väriäkin!

 • Jaana T
  July 6, 2012

  Puvun yksityiskohdat näyttävät todella hyviltä ja tosiaan kuten tuossa aikaisemmin Edi jo mainitsikin niin olisi kiva nähdä kokonaisia kuvia puvusta.

  • Casey
   July 6, 2012

   Kiitos, kuvia tulossa ennen häitä jos saan jonkun kaasoista pukemaan omansa päälle tai sitten vasta häiden jälkeen 🙂 malttia ihanat!

 • Reetta
  July 6, 2012

  Kuulostaa hyvältä ja näyttää lupaavalta kuvissa. Mun kaasoille on teetetty myös beiget puvut. Mulle tulee vaaleanpunaisia kukkia ja jotenkin ne sopii hyvin sitten yhteen kaasojenkin kanssa 🙂

  Apua, meillä on enään tasan kaksi viikkoa!! 😀

 • lllotta
  July 13, 2012

  Vaikuttavat tosi ihanilta, en malttaisi odottaa kunnon kuvia! Sulla on nimittäin tosi hyvä maku. 🙂

Previous
This ring here represents my heart
Dress code