SI MODA KUIVASHAMPOOSI MODA KUIVASHAMPOOSI MODA KUIVASHAMPOOKuivashampoosta kyseltiin ja päätin tehdä siitä ihan erillisen postauksen. Minulla on nyt tosiaan kuukauden ajan ollut käytössä label.m merkin ruskeiden hiusten kuivashampoo. En ole keksinyt tästä vielä mitään muuta negatiivista sanottavaa kuin suolainen hinta. Taisi olla 30 euroa kampaajalla. Lookfantasticista saisi reilulla 10 punnalla, mutta mun mielestä noita painepakattuja pulloja ei Suomeen saa tilattua? Jos joku tietää mistä voisi saada edullisemmin niin vinkatkaa ihmeessä.

Näissä kuvissa yritin demostroida, että väri tosiaan on tumman ruskeaa. Vähän ällöttävän näköistä ehkä, mutta ainakin on todistusaineistoa. Laitan tätä silloin, jos haluan oikeasti yrittää laittaa surkeassa jamassa olevat hiukseni jotenkin nätisti. Tämä antaa niille ryhtiä ja mikä tärkeintä piilottaa vaaleaa väriä ja harvenneita kohtia. Vaaleassa värissä ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta saisi mieluusti olla koko pää samanvärinen. Muutoin yritän kyllä välttää hiusten turhaa käsittelyä. Annan olla klipsillä ja ulos lähtiessä laitan pipon. Toisaalta minulla on kauhea ikävä aikaa jolloin sain laittaa hiuksiani, mutta ette uskokaan miten nopeasti olen nykyään lähtövalmiina 😀 jotain positiivista siis tässäkin!

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Mia
  March 18, 2013

  Kick’s myy näitä batisten kuivashampoita muistaakseni 8€:lla. Jompaa kumpaa noista tummista siellä on , en vaan muista kumpaa 🙂

  Itse en ole kokeillut, mutta kannattaa varmaan kokeilla!

  http://batistehair.com/products/dark

 • Hanna
  March 18, 2013

  Moikka!

  Olen saanut tilattua kyseistä kuivashampoota monen monta kertaa Suomeen 🙂

 • -T-
  March 19, 2013

  Kiitos näistä vinkeistä!! Mä oon jo kauan kaivannu tuota ruskeille hiuksille sopivaa kuivashampoota ja oon vaan pohtinu että mistä sitä lähtisi etsimään. Nyt suuntaan ensimmäisenä kick’siin 🙂

 • Katri
  March 19, 2013

  Ainakin Tampereen Kicksistä saa tuota Batisten Deep & Dark Brownia, minkä olen todennut tosi hyväksi omalle tummalle tukalleni. Hinta tosiaan jotain 8 € pintaan, ja purkki kestää itselläni noin joka toinen päivä käytettynä useamman kuukauden 🙂 Eikä tyhjene kuten Tigit ja muut vastaavat 🙂

  • Katri
   March 20, 2013

   Tuli vielä eilen illalla mieleen, että jos et halua rasittaa hiuksia värjäämällä, niin sävyttävästä hoitoaineesta voisi olla apua vaaleimmille hiuksille? Itse olen käyttänyt KC:n Color Maskia suunnilleen kerran viikossa hiuksiin jätettävänä tehohoitona. Tuote hellii rasittuneita latvoja ja antaa lisäksi vähän sävyä ja kiiltoa. Tuntuu että väri ottaa erityisesti kiinni vaaleiden raitojen jämiin. Sitä en kyllä tiedä, että millainen vaikutus tällä on, jos päänahka on tosi rasittunut, mutta itse olen tykännyt tuotteesta paljon ja se tuntuu tosi hoitavalta. Hinta oli muistaakseni kampaajalla reilun kympin.

   http://kcprofessional.fi/tuotteet/kcolormask

 • Lee
  March 19, 2013

  Heips,

  olisin samaa tullut kertomaan kuin ylläolevat, Batisten Darkia vaan Kicksistä hakemaan 🙂 Ne taitaa olla vieläpä tarjouksessa -25% huhtikuun alkuun saakka! Ihan loistava tuote peittämään ohentunutta päänahkaa.

  Luin kirjoituksesi hiustenlähdöstä ja muutamia kyyneleitä tuli vuodatettua. Olen kärsinyt samasta ongelmasta jo lähes parin vuoden ajan. Entinen ihana paksu tukka on enää muisto vain. Kokeiltu on biotiinit, Priorinit ja ihotautilääkärin kortisoniliukset, enkä koe että mistään niistä olisi ollut apua.

  Olet rohkea kun avauduit arasta aiheesta.

Previous
Lime jungle
Dry shampoo