Dylan Milk

Monen vuoden puhumisen jälkeen ollaan vihdoin saatu aikaiseksi testattua Helsingin brunssipaikkoja. Viimeisimpänä kokeiluna Dylan Milk Ruoholahdessa. Dylan perheeseen kuuluu useampikin ravintola ja ainakin kuulopuheiden mukaan Arabiassa sijaitseva Dylan vastaisi aika lailla tätä meidän testaamaa. Arabiaan meidän oli alunperin tarkoituskin mennä, mutta paikka oli täyteen buukattu jo alkuviikosta.

Brunssille menemisen sääntö numero yksi kuuluukin: tee pöytävaraus. Hyvällä onnella voi paikan saada vain astelemalla sisään, mutta jos on vähänkin isompi porukka suosittelen tekemään varauksen hyvissä ajoin. Monissa paikoissa tämä pöytävaraus ei kuitenkaan poista sitä ikävää jonottamista, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa.

Dylan Milk oli pääosin positiivinen kokemus. Olimme kerrankin ajoissa paikalla ja saimme rauhassa koota mieleiset annokset. Ilmapiiri oli täysin eri mitä muutaman viikon takaisella brunssilla Pacificossa. Täällä oli valoisaa, avaraa ja jotenkin todella pirteä meininki. Ihmiset tuntuivat tulevan tänne suoraan aamulenkiltä, toisin kuin Pacificossa osalla paistoi vielä aamuyöhön jatkunut juhliminen kasvoilta. Molemmissa omat hyvät puolensa.

SI MODA FOOD DYLAN MILKSI MODA FOOD DYLAN MILKSI MODA FOOD DYLAN MILK SI MODA FOOD DYLAN MILK SI MODA FOOD DYLAN MILK SI MODA FOOD DYLAN MILK SI MODA FOOD DYLAN MILK SI MODA FOOD DYLAN MILKRuoan puolesta Dylan Milk kiilasi omalla ranking-listallani Helsingin brunssien kärkeen. Pitkä noutopöytä notkui erilaisia ihanan näköisiä salaatteja. Lämpimiä ruokia oli juuri sopivasti, kuten myös jälkiruoka vaihtoehtoja. Salaateista suosikkini oli tuo bataatti-feta-oliivi. Brunssilla tarjottiin myös perinteistä aamupalaa kuten hedelmiä, muroja, myslejä, rahkaa ja jugurttia. Hedelmäviipaleet oli aseteltu kauniisti kultavadille.

Pitkän miinuksen brunssille sen sijaan antoi tuoremehu. Laimennettua halpaa tuoremehua ja ainoastaan appelsiinin makuisena. Tuorepuristettu mehu olisi kruunannut aamupalan. Makuja olisi myös saanut olla ainakin kahta erilaista. Kahvitarjoiluihin en osaa sen kummemmin kommentoida, koska en ole elämässäni juonut ainuttakaan kupillista.

Tämän kertaisen kokeilun myötä en vieläkään löytänyt vertaista turkulaiselle Blankolle, jonka brunssi komeilee edelleenkin kaikkien testaamieni brunssipaikkojen ykkössijalla. Harmi vaan, että kyseinen paikka on hieman kaukana.

Löytyykö lukijoiden joukosta brunssi-ihmisiä? Vinkatkaa ihmeessä omia suosikkipaikkojanne! Voi olla, että joku niistä päätyy meidän testiin seuraavaksi 🙂

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Anna
  September 26, 2013

  Hei! Sulla on aivan ihana blogi, tänne haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen! 🙂 Mulla ois kysymys, joka ei kyllä liity postaukseen mitenkään. Sä kun oot vaatteiden muokkauksen ammattilainen 🙂 Ostin mekon, jonka huomasin kotona kiristävän kainaloista. Mekossa siis paksut olkaimet. Miten kainaloa saisi siis väljemmäksi? Voinko tarkoa sivusaumat ja vain raakasti leikata kainaloita väljemmiksi? 😀 Vai pitääkö lisätä joku jatkopala? Ääh, en oo mikään mestari näissä hommissa kuitenkaan. Pitäisi varmaan viedä ompelijalle. Mutta onko tuollaisen muuttaminen edes mahdollista? :/ Kiitos kivasta blogista!!!

  • casey
   September 26, 2013

   Hei! Kiva kuulla, kiitos 🙂 Kainaloista puristaminen voi tietysti tarkoittaa muutamaa asiaa, eli ympärysmitta on liian pieni, jolloin tulisi saada lisää väljyyttä joko sivusaumoista tai keskitakasaumasta kuten ehdotit. Mutta jos ongelma on siinä, että kädentie on liian ahdas tulisi sitä avartaa hiukan. Parempi varmasti olisi käydä näyttämässä sitä ompelijalle ja kysyä häneltä apua. He kyllä varmasti kertovat kuinka suuri vaiva tällainen on ja onko se tässä tapauksessa mahdollista. Minun on hankala arvioida sitä ilman, että näen mekon ja tiedän paljonko siinä on saumavaroissa varaa antaa lisäväljyyttä 🙂

 • Laura
  September 26, 2013

  Kokeilkaa Kalliossa sijaitsevan Sandron brunssia, on yksi Helsingin parhaista! 🙂

  • casey
   September 26, 2013

   Täytyy laittaa listalle 🙂 kiitos vinkistä!

 • annemi / 52weeksofdeliciousness
  September 26, 2013

  Kiva postaus Dylan Milkistä 🙂 olen ihan lähellä töissä ja käynyt siellä lounaalla, sieltä saa ihania salaatteja.

  Omat brunssisuosikit Helsingissä on ravintola Sunn, se sopii salaatista tykkääville 😉 sekä Fazerin brunssi on hyvä myös! Kiva aamiaispaikka on myös Kuppi&Muffini 🙂

  • casey
   September 27, 2013

   Fazeria olenkin jo testannut, mutta en tiedä sattuiko meille huono päivä vai mitä, mutta olin hieman pettynyt tarjoiluihin. Nämä kaksi muuta ovatkin uusia tuttavuuksia minulle, joten täytyy tutustua niihin tarkemmin 🙂 Kiitos vinkeistä!

 • sisi
  September 30, 2013

  käyppä tsekkaamassa joku vklp flada13 kalevankadulla!! ihan mieletön brunssi siellä myös!:)

Previous
Blushing
Dylan Milk