Ehdolla vuoden muotiblogiksi

si-moda-asu-sep11-2016-4Jotenkin epätodellinen olo tällä hetkellä. Istuskelen lentokoneessa, katselen ulos ikkunasta ja ihailen auringonnousua. Mini nukahti syliini heti nousun jälkeen ja uinuu nyt tyytyväisenä meidän ikiomalla penkkirivillään. Jes, kerrankin tuuria näiden paikkojen kanssa ja ihanan levollinen matka lapsen kanssa (ainakin tähän saakka).

Myös lennolle lähtö sujui kivuttomasti, vaikka alkuun mietin mitähän tästä kello viiden herätyksestä tulee. Vielä ei nukuta edes pahemmin, vaikka uskonkin tarvitsevani pienet päikkärit tänään. Tai ainakin on mentävä illalla ajoissa nukkumaan.

si-moda-asu-sep11-2016-7si-moda-asu-sep11-2016-6si-moda-asu-sep11-2016-10si-moda-asu-sep11-2016-1

Matkalle lähtö kuulumisten lisäksi ajattelin tulla vinkkaamaan teitä Elle Style Awardsien Vuoden muotiblogi –äänestyksestä, jossa allekirjoittanut on saanut kunnian olla ehdolla. Ehdokkuuksia on näiden lähes seitsemän vuoden aikana kertynyt useampia, mutta jotenkin tämä tämän kertainen kunnia kolahti erityisen kovaa.

Ehkä eniten siksi, että pari viimeistä blogivuotta on vaatinut minulta paljon enemmän ja olen määrätietoisesti halunnut kehittyä sekä pysyä muutoksissa mukana. Minin syntymän jälkeen ei ole aina ollut helppo toteuttaa visioita muotibloggaajana, mutta sellaiseksi tai ehkä enemmän tyylibloggaajaksi haluan vielä itseäni kutsua, vaikka blogiin toki lifestyleakin jonkin verran mahtuu. Ilman teitä mahtavia lukijoita en tietenkään olisi ollut ehdolla tällä enkä millään muullakaan kerralla, joten tuhannet kiitokset siitä, että olette jaksaneet pysyä matkassa. Olette varmasti suurempi ja kantavampi osa tätä blogia ja samalla minua kuin ikinä arvaattekaan.

si-moda-asu-sep11-2016-2si-moda-asu-sep11-2016-9si-moda-asu-sep11-2016-8Mutta niin, jos te haluatte antaa äänenne minulle tai muille upeille ehdokkaille, niin sen voi tehdä täällä. Kerrassaan hieno joukko taitavia ja intohimoisia bloggaajia on kerätty ehdokkaaksi ja kenelle tahansa kanssa ehdokkaista soisin kyllä palkinnon laadukkaasta työstä.

Lentomatka lähestyy nyt loppuaan, joten laitan läppärin kiinni. Palataan huomenna jo mahdollisilla ensimmäisillä reissukuvilla, jos vain hotellin wifi suostuu kanssani yhteistyöhön.

si-moda-asu-sep11-2016-3

knit H&M Studio* / jeans LEVIS / shoes CONVERSE / bralet LINDEX*

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ready for Riviera