Eilinen arkipäivä

8.00 raotan silmiäni ensimmäisen kerran ja toivon sydämeni pohjasta, että edellisiltana kipeäksi äitynyt selkä olisi hieman parempi. Torkahdan vielä hetkeksi.

8.20 mieheni huutelee keittiöstä, että sitä voisi jo ehkä heräillä. Olin unohtanut laittaa kellon soimaan. Ajatukset olivat pyörineet illalla selkäkivussa ja myöhään venyneissä töissä. Toisaalta ihan hyvä, että nukuin aavistuksen pidempään.

8.45 toistuu perinteinen aamushow, jossa minä yritän samaan aikaan pukea päälle ja hieman freesata olemustani, mutta myös hoputtaa miniä syömään ja pukemaan. Toisella kädellä vedän hänelle housuja jalkaan ja toiselle harjaan omaa tukkaani. Jos minä olen nykyään aamu-uninen, niin hän on ollut sitä syntymästä asti. Neidillä menee tovi ennen kuin pääsee kunnolla vauhtiin, mutta sitten sitä vauhtia ei meinaa pysäyttää mikään.

9.15 kurvataan tarhan pihaan ja huomataan, että reppu unohtui. Noh onneksi siellä ei ollut mitään sen tärkeämpää tälle päivälle. Tässä vaiheessa tajuan myös, että yhden auton taktiikka tulee tänään olemaan aivan mahdoton, kun minun pitää olla kaupungin toisella puolella siihen aikaan, kun miehen pitää olla sillä toisella. Soitan nopeasti äitilleni ja kysyn mahdollisuutta saada autoa lainaksi.

9.45 käyn nappaamassa äitin työpaikalta auton päiväksi lainaan ja huristan päivän ensimmäiseen palaveriin, joka koskee taloamme. Matkalla syön lennokkaan aamiaisen. Onneksi olin ostanut tuoresmootheja jääkaappiin!

10.05 alkaen vietän Keittiömaailmassa puolitoistatuntia viimeisiä silauksia tehden meidän kalustesuunnitelmiin. Loppusuoraa häämöttää tämänkin osalta. Jee!

11.40 vaihdan autopaikan tien toiselle puolelle ja suuntaan maalikaupoille. Tutkin hetken valikoimaa ja nappaan esitteitä mukaan. Tällä viikolla pitäisi päättää maalien sävyt.

12.05 ajan läheiseen kierrätyskeskukseen toiveina löytää eräänlainen astia, jota tarvitsisin tulevissa kuvauksissa. Hyvästä yrityksestä huolimatta sellaista ei kuitenkaan ole tarjolla. Sen sijaan ostan kolmella eurolla lasten muovimopon. Makes sense right?

12.40 matka jatkuu Prismaan ja nälkä kurnii. Ostan sieltä kuvauksia varten kukkia ja muita tarvikkeita sekä teen tärkeimmät ruokaostokset samalla. Parkkipaikalla revin leipäpussin auki ja syön yhden palan leipää sellaisenaan, jotta pahin nälkä helpottaisi.

13.15 käyn nopeasti vanhempieni luona päästämässä koiran ulos ja antamassa hänelle ruokaa.

13.30 olen vihdoin kotona. Avaan koneen ja valmistan samalla lounaan. Vastaan meilihin ja aloitan kirjoittamaan muutamaa uutta postausta. Meilien lisäksi soitan pari työpuhelua ja yritän sumplia kalenteria tulevien viikkojen osalta. Talohommat täyttävät sitä aika ruhtinaallisesti, mutta muillekin hommille on raivattava tilaa.

14.50 on pakko lähteä hakemaan äitiäni töistä nimittäin minulla on hänen autonsa edelleen.

15.15 heitän äitin kotiin ja sovimme, että pidän auton seuraavaan aamuun asti, jolloin lähdemme yhdessä kohti Helsinkiä. Ajan vanhempieni luota suoraan päiväkodin pihaan ja käyn nappaamassa pikkuisen mukaani.

16.00 Laitan minille ruoan ja yritän samalla järjestää kirjanpidon papereita. Multitasking as always.

17.15 Minin syötyä juttelemme yhdessä päivän tapahtumista ja odotamme hänen mummoa kylään.

18.15 Minä lähden käymään tontilla hoitamassa muutamat asiat ja kuvaamaan materiaalia tuleviin postauksiin. Ihanaa, että valoa riittää pitkälle iltaan 🙂

19.30 Saavun kotiin ja alan laittamaan vielä iltaruokaa.

20.15 Käymme minin kanssa yhdessä pesulla. Hän rakastaa kylpeä yli kaiken, joten laitan hänelle ammeeseen veden ja käyn itse suihkussa samalla.

20.30 Makaronilaatikko on valmista ja mieheni saapuu juuri sopivasti syömään. Taloprojektin myötä meidän molempien päivät tuntuvat venyvän harvase päivä pitkiksi, mutta onneksi pian päästään taas elämään normaalia arkea rakennusprojektin valmistuttua.

21.00 Luen minille iltasadun ja laulan unilaulut.

21.20 Katson vielä muutamat kiirellisemmät meilit läpi ja pakkaat läppärin valmiiksi laukkuun.

21.45 Valitsen seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. Kuivaan hiukset ja lakkaan kynnet samalla kun katson yhden jakson frendejä. “The one where they all turn 30” naurattaa niin, että mieheni kyselee mitä oikein hihittelen.

22.50 Menen sänkyyn, avaan vielä Instagramin ja päivitän uuden kuvan pitkästä aikaa. Kello on paljon, mutta ennen tätä en ole edes ehtinyt miettiä Instagramin avaamista. Selaan sitä vielä hetken ja laitan herätyksen kello kuudeksi. Seuraavana päivänä on aikainen lähtö Helsinkiin.

ps. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Nouseva rakennustrendi