Eilisen asu, jota inhosin

Päätin pitkästä aikaa jäädä eilen yöksi Helsinkiin, kun tiesin, että illan tilaisuus kestäisi joka tapauksessa myöhään. Tulipa siinä samalla hoidettuna kahtena päivänä asioita pääkaupunkiseudulla ja käytyä pressipäivillä, jotka sattuivat mukavasti tälle samalle viikolle.

Eilisen iltajuhlan pukukoodina oli rock chic ja halusin ehdottomasti pukea päälle tämän Anine Bing x Gina Tricot leomekon. Yritin kasata sen ympärille rennon rokahtavan asun, mutta tällä kertaa mentiin todella pahasti metsään. Jo ovesta ulos lähtiessä olin niin epäileväinen asuvalintani suhteen, että minun olisi pitänyt kokemuksesta tietää, että se tuntemus ei ainakaan tästä tule parantumaan. Suoraan sanottuna inhosin omaa lookkiani koko illan ja se oli tosi outo tunne, koska minulle harvemmin käy näin. Normaalisti jos asukokonaisuus ei tunnu omalta, niin vaihdan sen samantien johonkin pommin varmaan. Niin olisi pitänyt tehdä eilenkin. Halusin kuitenkin kovasti pukea tuon mekon päälle, vaikka en sitä oikein saanut toimimaan. Joku maailman yksinkertaisin asu esimerkiksi mustat farkut ja musta jakku olisi toiminut paaaljon paremmin.

Joskus huteja kuitenkin tulee ja se oli se syy miksi halusin nämä kuvat inhostani huolimatta teille jakaa. Blogissani nähdään paljon harkittuja kuvia ja loppuun asti mietittyjä asuja, mutta todellista elämää on tämä. Joskus mennään metsään pahastikin. Joskus asukuvat suunnitellaan hyvin ja niihin käytetään paljon aikaa ja joskus taas ne napataan minuutti ennen auringonlaskua ensimmäisessä kadunkulmassa. Joskus kasvot oikein loistavat ja kuvista tulee tosi kivoja, joskus musta silmämeikki tuntuu taas aavistuksen liian tummalta ja unohdan keskittyä pitämään silmäni auki. Sen seurauksena 98% kuvista on todella epäilyttävän näköisiä. Siitä on se muotilehtimäisyys kaukana, jollaisiksi muotiblogeja tänä päivänä monesti kuvaillaan.

ps. Täytyy antaa tuolle leomekolle kyllä uusi mahdollisuus. Ehkä se toimisi paremmin paljain säärin ja esimerkiksi lenkkareihin yhdistettynä? 🙂

Gina Tricot x Anine Bing dress

Raid boots

Mulberry bag

Mango sunnies

Oakwood leather jacket

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Tiina
  April 29, 2018

  Mulle tuli jotenkin ihan rändömisti mieleen, että mekko voisi olla aika makee jos sen yhdistäisi paljaisiin sääriin ja ylipolven saappaisiin ja oversize-kokoiseen armyhenkiseen takkiin. Ei toki mikään arkiasu, mutta bilelookki. 🙂 Tai sit arkeen ne tennarit ja armytakki. Jotenkin se armytakki nyt jäi mulle päähän että se vois olla kiva tuon kanssa. Haha.. 😀

  • Kaisa
   April 29, 2018

   Tiiätkö mä sovittelin tätä jo armytakin kanssa! Näytti kyllä kivalta 🙂 Ja myös ylipolven saappaita kokeilin, mutta mun omat oli jotenkin vähän liian fiinit siihen. Mutta esim vähän matalemmat ja vaikka kiiltonahkaiset vois toimia 😀 Täytyy kuvata mekko kyllä jossain vaiheessa uudelleen 🙂 kivaa kevättä sinne!

Previous
Tarinat korvilla