Elämäni aakkoset

Aamuihminen, olin joskus tällainen, mutta en enää ja se harmittaa minua suuresti! Mitenköhän saisin tämän piirteen takaisin itselleni?

Baskeri, olen niin innoissani, että tämä kaikkien aikojen lempparihattuni on taas muidenkin kuin paikallisten mummojen suosiossa.

(the) Choice, leffa jonka katsoin siskon suosituksesta perjantaina. Hän varoitteli, että saattaisin tarvita nenäliinoja ja voin kertoa, että mitkään nenäliinat eivät kyllä olisi siinä itkutulvassa auttaneet. Leffan jälkeen yöpaita oli kyynelistä märkä ja sohvakin saannut osansa tästä kyynelsateesta 😀 Eli jos teillä on hakusessa todellinen nyyhkyleffa, niin suosittelen!

Dunkin Donuts, en tiedä miksi minulla tuli nämä donitsit mieleen, mutta näitä on tullut ahmittua kiitettävä määrä Dubain ja Amerikan reissuilla. Viimeisellä kerralla kuitenkin totesin, että taitavat nämä donitsit olla nykyisin vähän liian makeita omaan makuuni. Luin muuten jostain, että tämä kuuluisa donitsiketju on tehnyt tuloaan Suomeen jo jonkin aikaa.

Elokuvat, en ole normaalisti mikään innokas leffojan katselija, mutta nyt olen viikonloppuna katsonut jo kaksi leffaa ja se on minun mittapuulla ihan älyttömästi. Nyt tekisi tänä iltana mieli katsoa vielä viikonlopun kolmas leffa, löytyykö teiltä suosituksia esim. Netflixistä tai Viaplaystä?

F – tekisi mieli kirjoittaa tähän jotain muuta, mutta mielessä on vain yksi sana tai oikeastaan nimi. F on meidän minin alkukirjain ja tähän kohtaan kiteytyykin suurin mahdollinen määrä rakkautta.

Glögi, joko sitä saa juoda?

Halmstad, tänne pitäisi lähteä siskoa moikkaamaan toivottavasti vielä ennen joulua. Siitä on jo pitkä aika, kun itse asuin Etelä-Ruotsissa, mutta viehätys aluetta kohtaa on yhä olemassa. Haluisin käydä Lisebergissä joulumarkkinoilla sekä ajella rannikon pienien ja vähän suurempienkin kaupunkien halki.

Ikkunaruudut meidän tulevassa talossa. Olen niin äärimmäisen onnellinen ja innoissani, että meillä tulee olemaan ruudulliset ikkunat. Niistä tulee ihan erilainen tunnelma kuin ruuduttomista. Vanhoissa taloissa niiden pesu on yleensä se, joka aiheuttaa päänvaivaa, mutta onneksi uusissa tämä asia on mietitty niin pitkälle, että ainakin meillä ruudut pystyy nostamaan helposti pesun ajaksi pois paikaltaan.

Juurikasvu, apua miltä se tällä hetkellä näyttääkään ja vielä olisi 9 yötä kampaajalle.

Kolmekymppiset, häämöttää itsellä edessä ensi vuoden alussa, mutta onneksi ensin juhlitaan mm. parasta ystävääni, niin ei ehdi vielä omaa ikää kriiseillä 😉

Leukanivelet, ikuinen murheenkryynini, joihin löytyisi apua hammaslääkäristä. Ne eivät kuitenkaan vihottele aina, joten lykkään aina ajan varaamista ja projektiin lähtemistä. Onko kellään teistä korjailtu leukaniveliin liittyviä ongelmia?

Marjat, niitä piisaa taas pakkasessa, mutta hävettää myöntää, että itse en ole niistä paljonkaan poiminut, vaikka tarkoitus oli.

Nauru, lapsen nimittäin. Se on jotain niin voimaannuttavaa, joka saa pakosti omatkin suupielet ylöspäin.

Ompeleminen, asia jota tekisin paljon enemmän, jos aikaa olisi rajattomasti.

Pilates ja jooga, mainitsin jo aikaisemmin, että olen innostunut muutamien Youtube-videoiden myötä joogailemaan enemmän. Pakko kuitenkin myöntää, että olen aivan hävettävän huonossa kunnossa liikkuvuuden ja notkeuden suhteen. Ei ikinä uskoisi, että olen harrastanut kymmenen vuotta telinevoimistelua. Tämä innostus on siis varmasti ihan paikallaan.

Quotes, välillä nää on tosi hyviä ja inspiroivia, välillä vaan ärsyttäviä. En siis osaa päättää tykkäänkö niistä ylipäätänsä esim. instassa vai en.

Ruutukuosit, pientä hurahtamista niihin ehkä havaittavissa.

Suoristusrauta, pitäisi ostaa uusi, sillä totesin, että edellisestä alkaa tehot hieman hiipumaan. Onko teillä jotain suosituksia tähän? Hakusessa semmonen suhteellisen paksu suoristin, jolla saisi tehtyä huolettomat isot laineet.

Taloprojekti, aika iso osa elämää tällä hetkellä. Joka päivä tulee tehtyä ja mietittyjä asioita, jotka liittyvät tähän.

Uunipuuro, mun on tehnyt mieli kokata uunipuuroa monta viikkoa! Pitääkin kirjoittaa kauppalistaan uunipuuron ainekset.

Vilukissa, minä nimittäin. Tällä hetkellä päällä on kotiasun lisäksi aamutakki, villasukat ja vielä tossut 😀 eikä meidän asunnossa ole edes kovin kylmä.

XZ Suklaa Vanilja shampoo&hoitoaine oli mun ehdottomat suosikit joskus nuorempana.

Yrittäjyys, se on maistunut tänä vuonna harvinaisen hyvältä. Ehdottomasti yksi parhaista päätöksistä elämässä on ollut yrittäjäksi ryhtyminen.

Zara Larsson, muistan ihan selvästi kun tämä ruotsalaislaulaja esiintyi 10-vuotiaana Ruotsin Talentissa ja oli todellinen lapsitähti. Hämmennyin, kun tajusin minkälaista musiikkia hän nykyään tekee 😀

Åland, käytiin vuosi sitten näihin aikoihin viikonloppureissulla Ahvenanmaalla ja se oli yksi hyvä muistutus siitä, että läheltäkin löytyy kivoja matkakohteita. Jos joku muuten etsii Ahvenanmaalta kivaa yöpymispaikkaa niin suosittelen ehdottomasti Havsviddenia.

Äitiys, asia joka on ehkä opettanut minulle elämässä kaikista eniten.

Öljyt, minulla taitaa olla näihin pieni pakkomielle, kaikenlaiset ihoöljyt, hiusöljyt ja ruokaöljyt on testattava!

Kuvituksena brunssikuvia alkuviikolta, kun Sara oli Kotkassa käymässä vanhemmillaan ja kutsui minut kylään. Näissä on jotenkin niin ihanan lämmin ja kotoisa tunnelma.

ps. TALO-BLOGISSA UUSIMMAT KUVAT TONTILTA!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
  • Jonna
    October 16, 2017

    Ihanan tunnelmalliset kuvat! Suoritustusrautavinkkinä GHD:n leveämpi versio, itsellä jäänyt normikokoisen käyttö kokonaan, kun tuolla saa tehtyä itse suoristuksen lisäksi niin kivat loivemmat laineet. Suosittelen! 🙂

Previous
Tontilla tapahtuu – viikko 41