Energetic Monday

si-moda-asu-oct10-2016-2 si-moda-asu-oct10-2016-4si-moda-asu-oct10-2016-00si-moda-asu-oct10-2016-1si-moda-asu-oct10-2016-3si-moda-asu-oct10-2016-6shoes SUPERGA (here) / jacket H&M trend (similar here) / dress from Spain

watch CLUSE (here) / bag REBECCA MINKOFF

Uusi viikko startannut. Maanantain to do-listalta ruksitty yli kirjapidot, laskut, käytännön asiat ja lukemattomat sähköpostit. Ja kaikki ennen lounasaikaa! Varmasti tehokkain maanantaipäivä vähään aikaan. Ylimääräisesti energiasta ei tällä hetkellä ole todellakaan haittaa, koska viikko tulee olemaan tupaten täynnä ohjelmaa. Onneksi 99% kivoja asioita, kuten esimerkiksi perjantain kohdalle on merkitty syksyn ensimmäinen (blogi)gaala. Siitä tulikin mieleen, että asu on vielä hieman keskeneräinen, mutta uskon ja toivon, että lopputuloksesta tulee kiva (ja saan sen ajoissa valmiiksi :D).

Nämä postauksen kuvat tai lähinnä tämä asu ei nyt enää ole ihan ajankohtainen, vaikka kuvien ottohetkestä ei ole edes älyttömästi aikaa, kuten puiden lehtien väristä huomaa. Paljaista sääristä ja kesätennareista on kuitenkin jo siirrytty syksyisempiin versioihin, joten eiköhän vain tylysti sanota näiden kuvien myötä heipat kesälle. Ikävä varmasti jossain kohtaa talvea taas yllättää, mutta nyt fiilistelen vielä ihan täysillä lämpöisiä ja pehmoisia neuleita. Energistä ja raikasta syyspäivää kaikille!

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Viikonloput vapaaksi