Kuinka teidän ensimmäinen adventti on sujunut? 🙂

Me ollaan viikonlopun aikana leivottu ja koristeltu piparkakkutaloa. Nyt on kaikki osat valmiina koristeltuna, mutta vielä pitäisi koota itse talo. Vähän jännittää se sokerin kanssa taiteilu, vaikka muitakin tapoja ilmeisesti on. Minusta se pitää kuitenkin talon parhaiten kasassa, joten sillä mennään. Täytyy vain olla ekstra varovainen.

Moni tuntuu tuoneen kuusen tänään kotiin ja koristelleen sen. Onko teillä jo kuusi siellä? Vai kuulutteko niihin, joiden mielestä kuusi tulee taloon maksimissaan paria päivää ennen joulua? Tai vasta jouluaattona? Meillä kuusi on seissyt olohuoneessa nyt viikonpäivät ja lapset ovat koristelleet sitä pikku hiljaa. Itse ajattelin ottaa osaa tähän puuhaan ensi viikolla joulukuun startatessa ja lähinnä katsoa, että yläoksillekin riittäisi pari koristetta. Tällä hetkellä kun tuo kuusi on hieman alapainotteinen koristeiden osalta 😀 Minusta on ihanaa, kun kuusi on kotona koko joulukuun ajan. Silloin siitä ehtii jotenkin nauttimaan ja se valaisee ihanasti vuoden pimeimpiä päiviä. Joulun jälkeen se joutaakin sitten taas vuodeksi varastoon pois näkyvistä.

Nämä kuvat napsimme viime viikonloppuna, kun maata peitti hentoinen pieni lumi, joka oli kyllä paikka paikoin pelkkää kuuraa. Pehmeän auringonpaisteen kanssa se kuitenkin näytti lumoavalta ja kysyin tytöiltä, josko menisimme viereiseen metsään ottamaan pari joulukuvaa isovanhemmille. Mukaan raahattiin kaikki nalleja myöten ja näitä kuvia tuli niin runsaasti, että voisin taiteilla niistä jonkun joulukirjan. Tästä puuttuu vielä ne varsinaiset joulukorteiksi päätyvät kuvat sekä kuopuksen 2-vuotiskuvat, jotka otin samaan syssyyn isosiskon jo hiippaillessa pois paikalta.

Minusta näissä on jotenkin aivan ihana tunnelma ja sen vuoksi tekee erittäin tiukkaa valita ne parhaat. Pitkään aikaan en ole yhtään kuvaa kehittänyt, mutta nyt taitaa olla paikallaan. Nämä kuvat pitää saada myös konkreettisesti käsiin ihailtavaksi ♥

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • H. Q-A
  November 30, 2020

  Tuo pusukala-kuva on ihan paras 😀 jotenkin käsinkosketeltavat kuvat antaa enemmän kuin näytöltä katsottuna. Kai se on nostalgiaa tai “vanhan” sukupolven-juttu 🙂

  • kaisaturunen
   November 30, 2020

   😀 nuorempi on kyllä sellainen vekkuli että! Ja juurikin näin 🙂 paperikuvat best!

Previous
DIY vedostettu kangastaulu
Ensimmäinen adventti