Ensimmäinen talviasu

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU NOV30 2013 00SI MODA ASU NOV30 2013  takki Zara // neule &Other Stories // kengät Bruno Premi // legginsit ASOS (maternity)

Ensimmäinen kunnollinen talviasu! Tänään on ainakin täällä Kotkassa saatu sen verran paljon lunta, että oli ehkä aikakin pukea talvikamoja ylle. Onneksi kaikki talvitakkini mahtuvat vielä kunnolla kiinni. Ja tuskimpa tilanteeseen tulee suurta muutosta enää vikoilla viikoilla, joten taisin säästyä siltä ongelmalta. Hätätapauksessa lainaan kyllä siskojen tai äitin takkia, koska uutta en enää osta!

Nyt lähden käymään parhaan ystäväni syntymäpäivillä. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille xx!

 

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Jatta
  November 30, 2013

  Ihana toi viiminen kuva ! 🙂 Kahdesta ekasta kuvasta sun masu ei erotu yhtään, osaat piilottaa sen hyvin 😀

  • casey
   December 1, 2013

   Kiitos 🙂 masun piilotus onnistuu jopa yllättävän helposti vielä 😀 talvitakit ja muhkeat paidat piilottaa alleen isommankin möykyn!

 • millamainen
  November 30, 2013

  Tosi tyylikäs asu taas! Ja tuo sun maha on niin suloinen. :>

 • Eeva
  December 1, 2013

  Kiitos ihanasta blogista! Olen tässä miettinyt, että jos et olisi kertonut vauvauutisia, olisit varmasti saanut hämättyä lukijoita melkein loppuun asti. Taidokkaita kuvakulmia, todellakin.Tuntuu että olet todella fressi, kaunis ja slimmi aina vain!

  • casey
   December 1, 2013

   Kiitos <3 taitaa olla geenejä kiittäminen pienestä masusta ja suht slimmistä olomuodosta ihan viimeisilläänkin. Vaikka itsestään tuntuu jo aika valaalta, niin muiden silmiin se ei ilmeisesti välity 😀 ja totta puhut, että minun ei varmaan olisi tarvinnut uutisia edes kertoa, vaan olisin voinut huoletta kääriytyä vielä isoihin takkeihin ja paitoihin ja naruttaa kaikkia! Ehkä näin oli kuitenkin kivempi 🙂

Previous
Gina Tricot SS14
Ensimmäinen talviasu