Ensimmäisen pakkasviikon asu

Lunta tulee ja pakkanen paukkuu. Mutta hetkonen, nythän on vasta lokakuu?! En oikein osaa vielä käsittää, että ulkona tosiaan on maa jo osittain valkoisena ja taivaalta satelee tällä hetkellä lisää hiutaleita. Vastahan me iloittiin kauniista ruskasta? En pistäisi kyllä pahitteeksi, jos se loskainen pimeä aika jätettäisiin tänä vuonna kokonaan välistä ja hypättäisiin suoraan lumileikkeihin. Pahoin tosin pelkään, että tämä lumi ei ole tullut jäädäkseen…

Ainakin tämän viikon pitäisi onneksi pakkasta ja sitä lunta tänne eteläänkin riittää, joten se tarkoittaa pukeutumisen osalta toppatakkeja, jee! Olen niin äärettömän iloinen tämän hetken talvitakkimuodista, joka on oikeasti käytännöllistä ja lämmintä. Kaukana ovat ne ajat, kun tyylin vuoksi värjöteltiin talvet pitkät ohuissa takeissa. Tällä hetkellä more is more, joten mitä muhkeampi takki sen parempi.

Tämän takin sain pr-lahjana Peak Performancelta* ja kyseessä on tosiaan heidän tämän syksyn muhkea untsikkaparka nimeltä Blanka. Aivan älyttömän lämmin ja niin cool! Erityisesti tykkään kovasti tämän takin kiiltäväpintaisesta materiaalista ja karvahupusta, mutta takki näyttää myös kivalta ilman karvakaulusta. Sen irroittamalla saa kivasti vaihtelua asuihin. Ajattelinkin näyttää teille tulevina viikkoja muutamia eri tapoja pukea tällainen trendikäs, mutta toisaalta myös tosi ajaton ja käytännöllinen puffer-takki.

Ensimmäisenä näette tässä nyt kokomustan asun, jonka voisin rehellisesti pukea päälle joka ikinen päivä. Vaikka asu on yksivärinen, ei se silti ole tylsä erilaisten materiaalien ansiosta. Asu pitää sisällään monia pitkäaikaisia suosikkejani; (teko)nahkapöksyt neljän vuoden takaa, maiharit parin vuoden takaa sekä kuusi vai seitsemän (!) vuotta vanha musta pooloneule, joka on edelleen hyvässä kunnossa. Toivottavasti tästä takista on iloa vähintään yhtä pitkän aikaa.

Peak Performance* takki / Zara kengät / By Far laukku / NLY housut

kuvat: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Uusi viikko: syyslomaa ja unikoulua
Ensimmäisen pakkasviikon asu