Parhaat kesäkengät

SI MODA ESPADRILLES INSPIRATION

River Island / Miss Selfridge / mtng

OAS / River Island / Sixtyseven

Zign / River Island / Lazamani

Kerroin jo aikaisemmin miten innoissani oli Espadrillosten uudelleen tulemisesta. Ne kun ovat olleet minulle ne ultimaattiset kesäkengät jo monien vuosien ajan. Toki niitä on aina löytynyt valikoimista, mutta huomattavasti vähemmän kuin nyt. Nyt ei ole vaihtoehdoista pulaa, päin vastoin aivan liian monia ihania ja ihanan erilaisia pareja.

Espadrillohuumassa etsin myös inspiraatiota niiden kanssa käytettäviin asuihin. Parhaiten ne toimii minusta vaalean tai valkoisen denimin sekä vaaleiden (pitsisten) kesämekkojen. Mutta jollain tapaa myös nuo mustiin revittyihin farkkuihin yhdistetyt espadrillot näyttävät hyviltä.

Kenkämallien puolesta eniten tykkään niistä espadrilloksista, joissa on nyörit, mutta ei noissa työnnettävissäkään versioissa mitään vikaa ole. Pohja saa mielummin olla hieman paksumpi, kuin liian ohut. Värityksistä eniten miellyttää perus mustat, valkoiset ja nudet, yllätys yllätys. Hieman erikoisemmista metallinsävyiset sekä eläinkuosiset voisivat myös sopia omaan tyyliini. Keräsin tähän kollaasiin omat suosikkini ja tosiaan tuo ihan ensimmäinen pari minulta kaapista löytyy. Alkuun ne tuntuivat hieman kovilta jalkaan, mutta jo kahden käyttökerran jälkeen ovat pehmenneet ja mukautuneet jalkoihini. Ja sehän se ultimaattisten kesäkenkien mittari loppujen lopuksi onkin. Mukavuus ennen kaikkea 🙂

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

kuvat: Pinterest

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Stripes and espadrilles