Everyday randoms – first of autumn

Täällä on ollut pari päivää hiljaista ja elämässäni päinvastoin melkoista vilskettä. Viikonloppu tuntuu kestäneen jo ainakin neljä päivää, vaikka tänään on vasta lauantai. Eilen lähdin töihin puoli seitsemän aikaan ja palasin kotiin puolilta öin rättiväsyneenä. Aamulla kuitenkin heräsin pirtenä, valmiina lähtemään äidin kanssa kaupungille. Väsymys iski vasta iltapäivästä ja nukuinkin makoisat parin tunnin päiväunet pehmoisella olohuoneen matolla. Mahtava viikonloppu ollut tähän saakka. Tässä muutamia kuvia:

SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7 Hedelmät saivat uuden korin Askosta.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7 Ruokapöytäkin sai piristystä Ikean tableteista, jotka ostin alkuviikosta.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7 Nopea ja täyttävä välipala töiden jälkeen: salaattia, munakasta tomaatilla ja sipulilla sekä raejuustoa.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7 Perjantai-iltana syötiin Vespassa maittava ateria ennen illan futispeliä, äidin valitsema kulta-ahven oli taivaallista.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7  Iskä (ja minä ja äiti omilla lusikoillamme) herkutteli illallisen päätteeksi tiramisulla.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7  Itse söin ehkä parasta risottoa ikinä. Vaniljarisotto Limocello-kastikkeella kuulostaa ekstoottiselta, jopa ällöltä, mutta oli erittäin raikasta ja ihanaa! Maissikanan kuivuudesta pieni miinus.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7 Saavuttiin stadionille hyvissä ajoin “muutaman” muun kanssa.SI MODA EVERYDAY RANDOMS SEP 7  Itse peli ei mennyt nappiin, mutta huuhkaja-tifo oli hieno!

Nyt lauantai-sauna ja salmiakkipussi. Palaillaan tämän päivän kaupunkiasulla huomenna.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Mikko
  September 8, 2013

  Ihania ruokakuvia! Vitsi nuo Vespan annokset näyttävät hyviltä, pitäisi käydä siellä pitkästä aikaa!

  • casey
   September 8, 2013

   Kiitos 🙂 Vespa ei ole kyllä pettänyt vielä kertaakaan. On tullut syötyä sekä yläkerran fiinimpää menytä sekä alakerran rennompaa, molemmat olleet poikkeuksetta hyviä kokemuksia!

Previous
Just before the storm comes
Everyday randoms – first of autumn