*Yhteistyössä Gina Tricot

SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 2SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 6

Kerroin teille jo muutamia viikkoja sitten vierailustani Salutorgettiin, jonne oli maittavan teehetken lisäksi katettu herkullinen annos mitä kauneimpia juhla-asuja. Vaatteet olivat tosiaan peräisin Gina Tricotin Exclusive mallistosta, joka saapuu tänään 28.5. valikoituihin myymälöihin. Vaikka mallistoa ei kaikkiin myymälöihin tulekaan, saa tätä rajoitettua mallistoa onneksi myös nettikaupasta. Mallisto on nimensä mukaisesti tavanomaista eksklusiivisempi ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Sain valita mallistosta oman suosikkini pienen yhteistyön merkeissä. Lempparikseni valikoitui tämä kauniisti laskeutuva viskoosimekko, joka yksinkertaisesta mallistaan huolimatta on hyvinkin näyttävä, kiitos upeiden strassikoristeiden. Olen muutenkin innostunut vastaavanlaisista “paitamekoista” viime aikoina. Niiden ja paljaiden säärien sekä sirojen korkojen yhdistelmä on ihanan chic. Mikä parasta, ei tarvitse murehtia minkä jakun tai muun lämmikkeen käsilleen keksii, kun on pitkät hihat valmiiksi.

SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 9SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 7SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 4

Ihastuin mekkoon sen verran kovasti, että päätin pukea sen tulevana lauantaina siskon valmistujaisiin. Näitä kuvia varten mallailin hieman hiuksia ja meikkiä valmiiksi. Haluisin lopputuloksen muistuttavan rennon tyylikästä pariisitarta, joten päätin kokeilla löyhää nutturakampausta ja huulipunaa. Virkistävän erilainen look ainaisten kiharakampausten rinnalle. Huulipunan sävy lähtee kyllä todennäköisesti vaihtoon ja kampauksesta täytyy tehdä huomattavasti tätä pikaisesti viritettyä nutturaa kestävämpi, mutta jotain vastaavaa on siis viikonlopulle tulossa.

//

Beautiful Gina Tricot Exclusive collection is now available in selected Gina stores. Here is my favorite item from the collection. Im going to wear this dress on Saturday when we are celebrating my sister’s graduation!

SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 8SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 1SI MODA GINA TRICOT EXCLUSIVE 2015 5

mekko/dress GINA TRICOT* (Exclusive Collection)
kengät/shoes DINSKO
aurinkolasit/sunnies H&M
 
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Hanna
  May 28, 2015

  Aivan ihana! Erityisesti ton kampauksen kanssa tosi onnistunut kokonaisuus 🙂

 • Sanna
  May 28, 2015

  Upeita kuvia Kaisa! (t. Kotevon kaveri;))

 • asta
  May 28, 2015

  Hei,
  Näytät tosi kauniilta.
  Kuules olisin kysynyt poikkeavan kysymyksen tästä postauksessa. Olin näkevinäni jossain kuvissa keltaisen uima-altaan siis lasten version. Mistä olet sen ostanut? Vai näinkö harhoja 🙂

  • Kaisa
   May 28, 2015

   Kiitos ihana <3 allas on stockalta ja hinta alle 5e joten ei mikään kallis huvi todellakaan!

 • N
  May 28, 2015

  Ihana mekko! Oisin tiedustellut, minkä kokoinen omasi on? Itse ajattelin nimittäin tilata netistä ja pohdiskelen lieneeköhän tuo pientä vai isoa kokoa.. Kiitos jo etukäteen!:)

  • Kaisa
   May 28, 2015

   Kiitos 🙂 näissä kuvissa mulla on mallikoko (38) koska mallisto ei tosiaan ollut vielä kaupoissa näitä kuvatessa. Tämä oli minulle reilu, joten se varsinainen mekko jonka sain on normaalikokoani 34. Mun mielestä mekko on ihan perusmitoitusta, mutta ehkä jos on hauista kertynyt normaalia enemmän niin kannattaa ottaa kahdesta koosta se isompi 😀

   • N
    May 28, 2015

    Kiitos paljon vastauksesta! 🙂 Ihania juhlia ja lämmintä kesää! 🙂

Previous
Unenpuute