IMG_2107-2 PIENIVuosikausien ajan olivat kaiken maailman pidennykset minulle ehdoton ei. Tukkani oli muutenkin pitkä ja ripsipidennyksistä en yksinkertaisesti pitänyt. Sitten koitti meidän häät ja päätin kokeilla ripsipidennyksiä. Halleluja mikä helpotus. En ole koskaan tykännyt meikkaamisesta erityisesti, joten siitäkin syystä rakastin näitä tekoräpsyjä. Juhlameikki ei ole koskaan valmistunut yhtä nopeasti ja helposti.

Tuon ensimmäisen kerran jälkeen olen tasaisin väliajoin käynyt ottamassa ripset omaksi ilokseni, helpottamaan niin arkea kuin juhlatilaisuuksiakin. Riippuvaiseksi en kuitenkaan ole tullut, vaan taukoja on pidetty säännöllisesti aina muutamista kuukausista pariin vuoteen. Tänä vuonna pidin ripsiä kesän ajan ja nyt otin joulunpyhiksi, koska tähän parin viikon sisään sattui niin monet juhlat.

Tukkastoori onkin sitten tarina erikseen. Hiustenlähtökatastrofin aikoihin pidin hetken aikaa klipsejä, jotta hiusten harvenemista eivät muut huomaisi. Loppujen lopuksi niistäkään ei enää ollut apua, joten päätin pätkäistä polkan. Silloin päätin, että en ottaisi pidennyksiä helpottamaan henkistä oloani vaan kasvattaisin sinnikkäästi uuden pitkän tukan.

Nyt tukka on pitkä ja melko tuuheakin tyvestä, mutta latvat tuntuvat vielä hennoilta. En osaa sanoa palaavatko ne koskaan entiselleen (kampaajan mukaan kyllä), mutta nyt päätin tilaisuuden tullen kokeilla miltä tuuhennokset tuntuisivat. Mitään pysyviä pidennyksiä/tuuhennoksia en usko koskaan päähäni laittavani, mutta satunnaisesti pidenyt klipsituuhennokset tuntuvat ainakin tällä hetkellä hyvältä. Erityisesti poninhäntäkampauksissa. Pari kertaa olen nyt muutamat klipsihaituvat napsauttanut päähäni ennen ponnarin sitomista ja ollut kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Ehkä suon tämän pienen “feikkipaheen”  itselleni.

Tarkoitus olisi myös kokeilla tuuhennoksia auki oleviin hiuksiin kunhan vaan saan pidennysten liukuvärjäyksen omiin hiuksiini paremmin mätsääväksi. Kerran niitä on jo sävytetty, mutta liukuvärjäys loppuu hieman liian lyhyeen. Täytyy seuraavalla kampaajakerralla korjata asia.

Onko teille pidennykset ehdoton ei?

IMG_2103 PIENI

huom. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyöpostaus, vaan henkilökohtainen mielipide. Pidennykset on saatu blogin kautta.

*Extensions gifted (Rapunzel of Sweden)

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • jeni
  December 28, 2015

  http://tytdiy.blogspot.fi/2015/10/hupparista-hame.html

  Ootko ikivä koklannu? Vähän vois olla söötti esim. Minin päällä <3

  • Kaisa
   December 29, 2015

   En ole kyllä kokeillut 🙂 Mutta hyvä idea! Kauluspaidastakin saa söpöjä mekkoja tyttölapsille 🙂

   • Jeni
    December 29, 2015

    Oo, en oo ikinä kuullutkaan. Oletko kokeillut käytännössä? Jos, niin olisiko mahdollista saada DIY-postausta aiheesta?

    • Kaisa
     December 29, 2015

     Oon kokeillut joskus aikoja sitten, mutta voisin kokeilla uusiksi joku kerta ja postata aiheesta sitten 🙂

 • Milka
  December 28, 2015

  Teidän tytär on niin söötti, milloin on lapsi nro 2 tulossa?:)

  • Milka
   December 29, 2015

   Vai oletko raskaana?

   • Kaisa
    December 29, 2015

    Ei en ole 🙂 Toisesta lapsesta ei ole vielä tietoa, tällä hetkellä tämä yksi ihanuus on kaikki kaikessa <3

 • Jeni
  December 29, 2015

  Oo, en ole koskaan kuullut! Oletko koskaan kokeillut käytännössä? Jos niin olisiko mahdollista saada jotain DIY-postausta aiheesta?

Previous
Joulutarina