Fall feelings

SI MODA FALL SEP28 2015 3

Tämä syksy tuonut ihanan balanssin arkeen. Muuton jälkeen elämä on taas palanut tutuille raiteilleen ja sitä on tullut nautittua pienistä arkisista, mutta niin tavattoman arvokkaista hetkistä. Tässä muutamia omia suosikkijuttujani syksyllä:

– Kotiruoka ja keittiössä puuhastelu. Mikä sen ihanempaa kuin tulla raikkaasta ulkoilmasta sisälle nauttimaan lämmintä kotiruokaa?? tai leipoa sunnuntaisin pullaa niin, että koko koti tuoksuu siltä?

– Luonnossa reippailu. Kauniita syyspäiviä on ollut reilusti enemmän kuin niitä synkkiä ja sateisia. Luonto on nyt kauneimmillaan, joten melkein joka päivä on tullut reippailtua ulkona.

– Pyöräily. Tajusin vasta nyt muuton jälkeen miten kätevä lapsen kanssa on liikkua pyörällä paikasta toiseen (kiitos vaan äiti istuimesta). Ollaankin huristeltu minin kanssa pyörällä sinne tänne.

– Uudet harrastukset. Ette arvaakaan miten paljon olen saanut lisää energiaa jo pelkästä ajatuksesta ruveta pelaamaan uudelleen. Sen myötä olen myös innostunut tekemään muita oheisharjoituksia. Toissapäivänäkin vedin edellisviikon tapaan loikkatreenit pihalla.

SI MODA FALL SEP28 2015 4SI MODA FALL SEP28 2015 1

– Ulkona treenaaminen. Vaikka salikortti löytyy, niin vielä tahdon treenata mahdollisimman paljon ulkona ennen talven tuloa.

– Pimenevät illat. Kynttilöitä, sohvan nurkka, viltti ja kuppi lämmintä teetä. Vaikka siinä on ihanaa olla yksin ihan rauhassa, niin eniten nautin kuitenkin siitä, kun mini tulee viereeni satukirja kainalossa

– Uudet sarjat. Olen aika nirso mitä tulee seurattaviin sarjoihin, mutta nyt harkitsen aloittavani joko Narcosin tai Sillan. Kummalle annatte äänenne? Vai löytyykö jokin villikortti?

– Haluisin vielä lisätä tähän sienestys ja marjastus, mutta kun en ole yhtään metsäihmisiä, niin en lisää.  Syödä niitä kyllä tykkään 😀

SI MODA FALL SEP28 2015 2

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • ANNI
  September 28, 2015

  Silta!! Nii mielenkiintoinen ja jännittävä!!

  • Kaisa
   September 28, 2015

   Mun äitikin on ihan koukussa siihen, meillä on yleensä mennyt sarjamaut aika yhteen, eli pakko kyllä ainakin tsekata tää!!

 • Essi
  September 28, 2015

  Narcos! Katsottiin se poikaystävän kanssa ja alkuun en ollut yhtään kiinnostunut siitä, mutta kyllä se oli todella koukuttava ja hyvä 😀

  • Kaisa
   September 28, 2015

   Oon nähny ekaa jaksoa 20min (sitten iski väsy :D), mutta vaikutti kyllä lupaavalta!

 • Henna
  September 29, 2015

  Ensin Narcos, sitten Silta ja päälle vielä The Fall:)

  • Kaisa
   September 29, 2015

   Siinähän tän syksyn illat onkin sitte valmiiksi taputeltu 😀 jes! Kiitti vinkistä, en olekaan tuota jälkimmäistä edes harkinnut!

Previous
Desert