Fall list

SI MODA FALL LIST

 wool cardigan ACNE / boots ACNE / blazer ZARA / oversize knit DESIGNERS REMIX / bag CHLOÉ / belt MANGO / lipstics MAC / cashmere sweater &OTHER STORIES / boots NELLY / coa &OTHER STORIES

Syksyn toivelistalla:

Lämpöinen neuletakki. Mieluiten harmaa ja villasekoitteinen (esim. mohair&villa).

Teräväkärkiset mustat nilkkurit. Kulutin edellisen, Zarasta muutama vuosi sitten ostetun parin puhki. Toissa löysin vastaavan, laadukkaamman parin, enkä miettinyt ostopäätöstä hetkeäkään. Nämä ovat ehdottomasti omat luottokenkäni!

Musta vyöjakku. Hyvinkin klassinen vaatekappale, joka nousi taas enemmän pinnalle viime keväänä. Kapea ohut nauhavyö tekee jakkuun kauniin siluetin ja tuo vyötärön esiin.

Ihka ensimmäinen merkkilaukku. Joopa joo, kai sitä on kasvettu aikuiseksi, kun olen alkanut haaveilemaan hieman arvokkaammista laukuista? Olen iskenyt silmäni muutamaan upeaan laukkuun, mutta vielä en ole varma valinnastani. Tuskin se mikään näin värikäs tulee olemaan, vaan jokin melko hillitty ja moneen asuun sopiva, vaikka ihana tämä Chloén “Drew” bag on myös 🙂 Voi olla, että hankinta menee ensi kevääseen, riippuen loppullisesta valinnastani ja tulevista matkoista.

Oversize neule. Iskin jo kesällä silmäni tähän kyseiseen neuleeseen ja nyt, kun kaupoissa tuntuu olevan pilvin pimein kauniita, muhkeita neuleita, on tämä kuvassa näkyvä edelleen suosikkini. Raaskisiko sitä?

Leveämpi vyö. Tänä syksynä tosiaan halutaan (taas kerran) tuoda vyötäröä esille ja siihen tarkoitukseen mitä mahtavin apuväline on leveämpi vyö.

Täydellinen syyspuna. Jos sitä oppisi tänä syksynä punaamaan huulia useammin paremmin?

Cashmere-neule. Kun kerran pääsin cashmere-neuleiden makuun niin se oli menoa se. Huomaan nykyisin hypisteleväni kaikkea, missä vilahtaakin päällä lappu “Cashmere wool”.

OTK. Tuo hassu kolmen kirjaimen yhdistelmähän tarkoittaa tietenkin yli polven ulottuvia saappaita. Tänä syksynä niitä nähdään niin mokkaisina, nahkaisina kuin lateksin kiiltävinäkin. Erilaisia korkojakin on vaikka millä mitalla. Omasta kaapista löytyy ne mukavat ja maltilliset tolppakorot, mutta nuo piikkikorkoiset näyttäisivät upealta juhlavammissa tilaisuuksissa.

Klassikkotakki. Jos nyt jotain voi pitää oikeasti järkevänä ostoksena syksyllä, niin uskallan väittää, että laadukkaaseen, lämpöiseen ja klassiseen takkiin panostaminen on aina kannattavaa.

//

My ultimate fall list. What Im craving for this season? Of course warm and sunny autumn days but also chunky oversize knits (wool knits above all) , pointed suede boots and everything belted. Classic pieces with a little twist is the recipe to the perfect wardrobe.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Greenish