Päätin kasata alkusyksyn asuista vähän samanlaista postausta, kuin kesäasuista. Näin jälkeenpäin huomaan asuissani toistuvan aina jonkun teeman. Useimmiten ne rakentuvat jonkun tietyn värin tai kuosin ympärille. Teema voi tulla myöa tietystä vaatekappaleesta tai materiaalista. Tässä kaksi ekaa ja ylivoimaisesti suosituinta teemaa tältä syksyltä; Harmaan ja mustan pettämätön kombo, sekä syksyn hittiväri viininpunainen.

Black&Grey, kuvat 1.-6.

Tarvitseekohan tästä edes sanoa mitään? Teema on yhtä kuin minä itse. Voisin pukeutua näin joka ikinen päivä. Nämä kuvat ovat lyhyt ja ytimekäs vastaus kliseisiin kysymyksiin “mitkä ovat tyylisi kulmakivet?” ja “mitä puet päälle huonon asupäivän sattuessa eteen?”.

Burgundy, kuvat 7.-12.

Intoilin väristä erityisen paljon viime talvena. Housut ja laukku ovatkin olleet kaapissani jo vuoden päivät. Nyt syksyn tullen väri tuntuu taas mukavan lämpöiseltä. Tykkään siitä pieninä yksityiskohtina, mutta myös isoina pintoina. Parhaiten se sopii mielestäni yhteen harmaan ja mustan, sekä eri kuosien (army/leo) kanssa. Täytyy vielä kokeilla sen yhdistämistä toiseen punaiseen sävyyn…

Löytyykö näistä teidän suosikkiasua?

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Katja
  October 18, 2012

  Upeita asuja! Erityisesti tykkään 2,4 ja 6. Harmaan ja mustan yhdistelmä on aina yhtä toimiva. 🙂

 • matilda
  October 18, 2012

  numero 5. on mun suosikki (:!

 • Tiia
  October 18, 2012

  2 on ehdottomasti paras. 🙂 Asu on aivan loistava ja tuo itse kuvakin on älyttömän hieno!!

 • Polly
  October 18, 2012

  my love is n.7)awesome!

  Polly with love

  follow) new post in my blog!

 • Hanna
  October 18, 2012

  Jännä kyllä tuo burgundy, kun se on löytänyt tiensä ihmisten vaatekaappiin niin hitaasti. Burgundyahan yritettiin myydä jo ainakin kaksi vuotta sitten syksyllä, mutta porukka ei lämmennyt. Muistan vaan, kun itse ostin silloin sen värisen pooloneuleen.

  Nyt taas joka toisella vastaantulijalla on viininpunaiset housut ja blogit pullollaan nimenomaan burgundy-hehkutusta eikä puhettakaan viininpunaisesta. Sananakin siitä on tullut jo oma trendinsä.

  Yllättää vain tuo trendien hitaus tai että kaksi vuotta sitten “aika ei ollut kypsä” burgundylle, mutta nyt sitten on..?

 • Laura
  October 18, 2012

  4 ja 7 on mun ehdottomat suosikit!!! :–)) en pääse yli siitä kuinka nätti ooooot :3

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 • Maria
  October 18, 2012

  Paha valinta, mutta asut 5, 8 sekä tietenkin 2 ovat mieleeni. Huppu. <3

 • höpööö
  October 18, 2012

  2 ja 12!! Viininpunainen…♥ 🙂

 • kristiina
  October 18, 2012

  Kaikki asusi ovat aivan upeita! Olet niin taitava tyylitaituri, että! 🙂 Itse olen viininpunaisesta pitänyt jo piiiiiitkään, joten tuntuu hassulta että yhtäkkiä sitä on kaikilla 😀 Viininpunaisia kenkiä metsästettiin kissojen ja koirien kanssa puolisen vuotta sitten ja nyt niitä saisi jokaisesta kaupasta, äh 😀

Previous
Doing the right thing isn’t easy
Fall outfits