SI MODA FARO 2015 8

Kävimme mieheni kanssa viime viikolla lounaalla, kahdestaan. Ensin ajattelimme jotain fiinimpää vaihtoehtoa, mutta kiireessä piti valita paikka, johon pääsi kätevästi autolla. Appsin avulla löysin läheltä potentiaalisen ravintolavaihtoehdon, Faron. Äitini oli joskus kulkenut tästä ohi ja poikennut kahville. Muistin hänen kehuneen paikkaa viihtyisäksi, joten päätettiin testata minkälaista lounasta sieltä sai. Päivittäin vaihtuva lounas tarjoiltiin pöytiin ja tällä kertaa listalla oli mm. vuohenjuustosalaattia ja lihamureketta.

SI MODA FARO 2015 4SI MODA FARO 2015 6SI MODA FARO 2015 1

Faro sijaitsee aivan veden äärellä ja sehän meitä merta rakastavia miellytti. Myös ravintolan monimuotoinen sisutus innoitti minua sen verran, että päätin napsia siitä muutamat kuvat teillekin. Siinä oli käytetty paljon puuta ja metallia sekä yhdistelty lämmintä ja kylmää. Kuulostaa varmasti hyvin perinteisiltä ratkaisuilta tämän päivän ravintoloissa, mutta täältä puuttuivat hittitrendiksi nousseet marmorilattiat ja muut.

Tekstiileissä oli esimerkiksi käytetty niin nahkaa kuin samettiakin, joita en ehkä ihan ensimmäisenä osaisi kuvitella lounaspaikkaan. Tosin Farostahan saa lounaan lisäksi myös illallista ja viikonloppuisin brunssia. Valaisimia ravintolasta taisi löytyä vähintään sata erilaista, mutta ne olivat kuitenkin kivassa balanssissa keskenään. Keittiö oli nykypäivänä tyypillinen avomalli, josta oli suora näkymä salaattibuffeessa asioiville.

SI MODA FARO 2015 15SI MODA FARO 2015 10SI MODA FARO 00

Ravintola oli melko hiljainen tuona tiistaipäivänä ja saimmekin ruoat nopeasti eteemme. Oma salaattini oli hyvää, mutta paremmat pisteet antaisin kyllä lihamurekkeelle, jota mieheni tilasi. Miten niin helppo ja epätrendikkäältä kuulostava kotiruoka voikaan maistua taivaalliselta jonkun toisen tekemänä? Faro oli kaikin puolin hyvä valinta. Vaikka koin sen ehkä enemmänkin liikemiesten lounaspaikaksi, oli se tällä kertaa juuri sitä mitä kaivattiin. Saimme auton kätevästi parkkiin ravintolan viereen ja syödä kaikessa rauhassa hyvän lounaan. Plussaa vielä mielenkiintoisesta sisustuksesta, joka ei ehkä tosin antanut mitään uutta inspiraatiota omaan sisustamiseen, mutta oli erittäin viihtyisä.

//

Last week I got an opportunity to eat lunch with my hubby, just a two of us 😀 Sometimes it feels super nice to be able to just sit calm and enjoy your meal. Don’t get me wrong. I love my little girl more than anything but she’s is in that lovely age when she wants run and climb everywhere, all the time. She throws stuff and loves screaming. Sounds adorable right? Okay she also loves to give hugs and kisses which is of course very nice. Anyway I was saying that I had a lunch with my hubby and we both enjoyed it. Faro was such a great choice. Good food and nice environment. 

SI MODA FARO 2015 3SI MODA FARO 2015 13

FARO
Channelside Bar & Restaurant
Kellosaarenranta 2
00180 Helsinki
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • janna
  July 12, 2015

  Itse olen käynyt farossa viime ja tänä kesänä parina viikonloppuna. Meillä on ollut tapana ottaa muutama annos ja jakaa ne porukan kesken. Viime kesänä tykkäsimme ruoista tosi paljon mutta tänä kesänä pari annosta ovat tuottaneet pettymyksen. Olemme syöneet samoja annoksia mutta viime kesäiset maistuivat porukan mielestä paremmalta. Sistus on ihana ja terassilla syöminen auringossa on vain niin ihanan kesäistä. En tosin usko että tälle kesälle vierailemme farossa uudestaan….

  • Kaisa
   July 12, 2015

   Voi ei! En osaa sanoa ruoan tason laskemisesta mitään, koska tämä oli tosiaan itselleni eka kerta siellä. Meille sattui hyvä lounas, joten ehkä teillä on huono tuuri? 🙂

Previous
Bright blue