Favorite sweater 1/2

SI MODA ASU DEC11 2015 4 Ehdittiin napata reissulla tasan kahdet asukuvat niiden viiden suunnitellun lisäksi, mutta tämä oli ihan odotettivassa, koska matkaseuraan kuului eräs vajaa 2-vuotias Tasmanian tuholainen. Taitaa meidän mini olla ehkä siinä “pahimmassa” iässä kaupunkilomia ajatellen, kun ei malta enää istua paikallaan/mikään ei kiinnosta kahta minuuttia kauempaa.

Toki tämä on hyvin lapsikohtaista ja kuten äitini on ehkä muutama sata kertaa sanonut, tässä tapauksessa omena ei ole puusta kauas pudonnut. Itse olin lapsena sellainen termiitti, että äiti huokaisi helpoituksesta, kun nuoremmat sisareni osoittautuvat huomattavasti rauhallisemmiksi tapauksiksi.

SI MODA ASU DEC11 2015 1SI MODA ASU DEC11 2015 2

Valloittava tapaus mini toki on, mutta myös erittäin vaativa, tempperamenttinen ja villi. Hikipäässä sitä juostiin ympäri Köpistä neidin perässä. Sitä olettaisi, että sen ikäinen tarvitsee vielä vaunuja, mutta tämä tyttö olisi halunnut kävellä juosta monta kilometriä putkeen. Niillä pikkujaloilla??

No mutta lapsista ihan muihin juttuihin, nimittäin tähän asuun. Olisin pärjännyt reissulla hyvinkin pienellä vaatevarastolla ja lähestulkoon tällä yhdellä yläosalla. Pari postausta sitten kerroin vihdoin ostaneeni erään neuleen, jota tuli sovitettua liikkeessä lähemmäs viisi kertaa ennen kassalle marssimista.

SI MODA ASU DEC11 2015 5SI MODA ASU DEC11 2015 3

Se jokin, joka sai minut aina palaamaan uudestaan neuleen luokse, on myös saanut minut pitämään tätä päällä lähes jokaikinen päivä. En tiedä onko se tuo muhkeus, ihana mohair vai juuri sopivan korkea kaulus, mutta tätä en hevillä riisu päältä. Tässä näette nyt ekat asukuvat se päällä ja toiset tulevat uunista ulos viikonloppuna.

Näissä kuvissa vilahtaa muuten toinenkin uusi ja melko ennenkuulumaton (!) asia. Kuka keksii mikä?

EDIT. Kuinkahan laho pää mulla oikein kun unohdin, että ks. neule oli mulla päällä jo edellisissä asukuvissa :’D Hieman huolestuttavaa.

SI MODA ASU DEC11 2015 6

knit COS (similar HERE, HERE, HERE)

pants VERO MODA

jacket GINA TRICOT (similar HERE, HERE, HERE)

shoes ZARA (similar HERE, HERE)

bag ALL SAINTS

(*postaus sisältää mainoslinkkejä/gifted)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Jasmin
    December 11, 2015

    Oiskohan ylläri se, että hiukset on ponnarilla. Sopii sulle todella hyvin! 🙂

Previous
9 x Tips for Christmas