Favorite sweater 2/2

SI MODA ASU DEC12 2015 7

Toiset (kolmannet) asukuvat lempparineuleen kanssa. Reissun vaatearsenaali oli poikkeuksellisen järkiperäisesti valikoitu. Muistan miten sitä ennen lähdettiin “etelään” kevyemmillä takeilla ja ohuemmilla paidoilla olettaen, että siellä olisi jotenkin paljon lämpöisempi. Vanhentessa viisastuu, joten tällä kertaa pakkasin mukaan ainoastaan kaikista lämpimimmät kamat. En aikonut palella. Ja arvatkaapa mitä, mulla oli ihan hikipäässä koko ajan.

No olihan se kivaa vaihtelua siihen ainaiseen hytimiseen ja tytimiseen, mutta todellisuudessa kevyemmällä varustuksella kaupungilla kiertely olisi ollut kivempaa. Samoin myös lentokentällä taaperon perässä juoksentelu. Ensi kerralla siis uskon suosiolla, jos ennuste lupaa +10°C. Se ei tarkoita, että silloin tarvitsee kerrospukeutua villapaitoihin ja paksuihin villakangastakkeihin. Ääripäät koettu ja niistä opittu.

SI MODA ASU DEC12 2015 9SI MODA ASU DEC12 2015 0 SI MODA ASU DEC12 2015 2Tänään olisi tarkoitus viettää sekä leppoisaa sunnuntaipäivää että tehdä hieman töitä. Ihan ensimmäiseksi lähden ulos reippailemaan, koska siellä paistaa vihdoinkin a-u-r-i-n-k-o. Toivottavasti teilläkin. Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

SI MODA ASU DEC12 2015 4 SI MODA ASU DEC12 2015 6

coat H&M trend

skirt ZARA

knit COS

shoes NILSON

bag ALL SAINTS

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kødbyens Fiskebar