SI MODA FEBRUARY LIST 2014toppi H&M // takki Monki // laukku BikBok // kengät&hame Zara

Helmikuu lähestyy jo loppuaan ja olen kokonaan unohtanut tehdä perinteisen haavekollaasin.

Helmikuussa haaveillaan siis…

Pastellin sävyisistä pappatakeista. Tämä Monkin aprikoosin värinen takki piristäisi varmasti asun kuin asun!

Pliseeratuista helmoista. Alkavan sesongin kuumin hametrendi on ehdottomasti pliseeratut midihameet. Pukemalla hameen hieman pidemmän jakun tai neuleen alle tulee asuun huomaamatta ripaus 20-lukua. Kun ylä- ja alaosa ovat samaa sävyä pysyy siluetti mielestäni vielä kauniimpana.

Ohutolkaimisista pitsitopeista. Miten joku vaatekappale voikaan olla samanaikaisesti ajaton, suloinen, juhlava, seksikäs ja helposti yhdistettävissä? Kaksi sanaa: must have.

Hapsulaukuista ja pistokkaista. Kerroin juuri ystävälleni, miten olin pitkään haaveillut hapsulaukusta, mutta joka kerta hienon yksilön löydyttyä päätin jättää laukun kauppaan. Ajattelin hapsulaukkujen olevan ohimenevä trendi, mutta vielä monen vuodenkin jälkeen ne nousevat yhä uudestaan pinnalle. Ei taida boheeni kevät/kesälaukku siitä paljon parantua vai mitä? Pistokkaiden suhteen olin sen sijaan ilmeisesti hieman kaukonäköinen, sillä muutama kesä sitten tilasin naurettavan halvalla eräät pistokkaat alennusmyynneistä. Vähälle käytölle jääneet kengät täytyy tänä keväänä kaivaa ehdottomasti esiin!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
February list