Feeling pampered

*Yhteistyössä Madara

SI MODA MADARA NOV15 3Kaikilla on omat kauneusrutiinit. Kasvojen pesusta, rasvaukseen ja meikkaamiseen. Nämä rutiinit toistetaan yleensä päivittäin. Osasta ei tingitä edes kiireisimpänä maanantaiaamuna.

Mutta mitä sitten, kun on ylimääräistä aikaa ja halu hieman hemmotella itseään? Mitä ovat ne ekstrarutiinit, joita tehdään kaikessa rauhassa (viinilasi toisessa kädessä) perjantai-iltana rankan työviikon jälkeen?

SI MODA MADARA NOV15 1

Minä en ainakaan ehdi kiireisen arjen keskellä lakkailemaan joka ilta kynsiä tai pitämään syväpuhdistavia naamioita. Siksi yritänkin vähintään kerran kahdessa viikossa pyhittämään yhden illan lapsen mentyä nukkumaan ihan vaan itselleni. Niihin hetkiin kuuluvat mm. seuraavat ekstrarutiinit:

Pitkä suihku, saunominen

Hiusten pesu ja hiusnaamio

Vartalon kuorinta

Sileät sääret

Kasvojen perusteellinen puhdistus

Kasvonaamio

Meikkisutien yms. huolellinen pesu

Vartalon rasvaus (talvella öljyllä)

Päivettävän vartalovoiteen levitys

Kasvojen syväkosteutus esim. seerumilla tai toisella naamiolla

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja lakkaus

Hiusten hemmottelu öljyllä

Näiden jälkeen aamutakki päällä ja pehmeät tossut jalassa sohvalle. Mukaan pari palaa tummaa suklaata, teetä ja hyvä kirja/sarja pyörimään. Siinä hetkessä olo on ihanan hyysätty ja hemmoteltu.SI MODA MADARA NOV15 2

Omaa “kotikylpylääni” varten sain Madaralta taas testiin muutamia uusia tuotteita. Vielä en ole ehtinyt avata purnukoita, joten nähtäväksi jää miten tämänkertaiset tuotteet toimivat itselläni. Erityisen innokas olen testaamaan ensimmäisessä kuvassa näkyviä naamioita, koska hakusessa on tällä hetkellä hyvä, puhdistava naamio…

ps. Kuinka fiiliksissä olenkaan uudesta “kotistudiostani”. Nämä kuvat otettiin eilen todella hämärissä olosuhteissa, mutta kiitos apuvalaisimien ja heijastimien kuvat ovat kaikkea muuta kuin hämäriä. Ei enää perinteisiä bloggaajan “valo ei riitä” -ongelmia. Jee!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Yesterday’s