First of May outfit

SI MODA ASU MAY6 2015 4SI MODA ASU MAY6 2015 3

Lupasin näyttää teille minkälaisia asukuvia sillä lainaputkella saikaan otettua. Vaikka kyseessä ei tosiaan ollut mikää superlaajakulma (24-70mm) on näiden kuvien fiilis aivan eri kuin kiinteällä 50mm otettujen. Omasta mielestäni erittäin kivaa ja toivottua vaihtelua kuviin 🙂 Lisää mietteitä objektiivistä löytyy tosiaan täältä.

Tämä asu oli minulla päällä sekä vappuaattona ystävien luona että vappupäivänä Porvoossa. Ajattelin ensin kuvata sen Porvoon vanhassa kaupungissa puutalojen seassa, mutta autoa parkkeeratessa bongasin tämän söpön vaaleanpunaisen talon. Ei ehkä ihan heti tule mieleen Porvoo, ehkä ennemminkin jokin Etelä-Euroopan pikkukaupunki. Linssin ohella kivaa vaihtelua kuviin.

Asu oli taas yksi perusvarmojen vaatteiden yhdistelmä, mutta tiedättekö mitä? Nämä perusasut ovat olleet tämän kevään lemppareitani. Muistatteko mm. tämän asun? Hyvin yksinkertainen, mutta toimi. Samoin toimii tämä bikertakin, sinisten farkkujen ja valkoisen puseron yhdistelmä. Lisäksi viime viikkoina suosiossa ollut sotkuinen “lassonuttura” kruunasi simppelin kokonaisuuden. Lassonutturaan menee aikaa kolme sekuntia, jokaisen äidin unelmakampaus.

SI MODA ASU MAY6 2015 00SI MODA ASU MAY6 2015 1SI MODA ASU MAY6 2015 2SI MODA ASU MAY6 2015 5

takki/jacket BIKBOK* (**similar HERE)
laukku/bag COCCINELLE
kengät/shoes ZARA
paita/shirt BIKBOK* (**similar HERE)
farkut/jeans BIKBOK* (**similar HERE, HERE)
aurinkolasit/sunnies RAY BAN (* HERE)
 
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Topshop X Zalando