First things first

SI MODA ASU NOV14 2015 1

Aamulla herätessäni olin valmistautunut tilittämään WordPressin riveille eilisiltana alkaneesta ihmeellisestä korva-kurkku-hammassärystä, joka on muuten edelleenkin aivan järkyttävää. Mutta ei niin järkyttävää kuin nuo tapahtumat maailmalla. Perjantai 13. päivän hammassäryn ei olisi todellakaan pitänyt olla se, joka sai mielen matalaksi. Tilanne Pariisin iskusta valkeni minulle vasta aamulla avattuani telkkarin. Huh, näitä asioita on niin vaikea käsittää.

SI MODA ASU NOV14 2015 6SI MODA ASU NOV14 2015 5SI MODA ASU NOV14 2015 4

Miten sitä nyt tässä normaalisti pitäisi vaan näpytellä tarinaa erään päivänasusta ja siitä hammassärystä, kun toisaalla teloitetaan ihmisiä tuosta noin vaan. Puistattaa jokaista pientä hiuskarvaa myöten. Toivottavasti läheisenne ja ystävänne ovat turvassa.  Niille, jotka menettivät läheisensä viime yönä valtavan suuri halaus sekä suruvalitteluni. Jätän tämän päivän muotihöpinät siis suosiolla pienemmälle. Palataan niihin sitten myöhemmin.

#PrayforParis

ps. Kotiblogi on ollut hieman lomalla, mutta pyrin päivittämään sinnekin uusia juttuja mahdollisimman pian!SI MODA ASU NOV14 2015 2

leather jacket ALL SAINTS

beanie DIY (my mom)

cashmere knit M&S

photos: my sister / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Iina
  November 14, 2015

  On todellakin vaikea ymmärtää miten maailmassa on ihmisiä, joiden mielestä tuollaiset teot hyödyttävät jotain.. Nämä ovat niitä hetkiä, jotka tosiaan saa tuntemaan omat ongelmat aika pieniksi. Rauhallista lauantaita teille <3

  • Kaisa
   November 14, 2015

   Nimenomaan, hammassärky tuntui aika vähäpätöiseltä, vaikka toki fyysisesti sattuukin. Mukavempaa viikonloppua myös sinne <3 Toivottavasti uusi aamu valkeni myös muualla hieman rauhallisemmissa merkeissä, vaikka suru siellä läsnä onkin.

Previous
I play with everyone