Flow day I – outfit

SI MODA ASU AUG15 2016 6Tästä ensimmäisen Flow-päivän asusta pyydettiin jo tarkempia tietoja ja tässä ne nyt tulee lupaamani asupostauksen yhteydessä. Sääkriiseilyn vuoksi hylkäsin monen muun tapaan ne alkuperäiset asusuunnitelmani ja lähdin villaneuleessa liikkeelle. Sain kuitenkin riisua sen jo heti alkumetreillä, kun iltapäiväauringossa tarkeni loistavasti ilman. Ilman valkoista neuletta asu oli aika tummanpuhuva, mutta toisaalta ei kokomustalla voi koskaan mennä ihan metsään?

Tilanteen pelasti myös “Frozen“-laukuksi ristimäni Furlan upea glitteri unelma, jonka sain lainaan showroomilta. Olen aina omistanut vain ajattomia ja varmoja mustia laukkuja, mutta tätä päivän kannettuani tulin kyllä siihen tulokseen, että joku värikäs, huomiota herättävä on kyllä joskus kaappiin saatava. Jos ei tällaista aikuisten Disneybagia niin joku vastaava.

SI MODA ASU AUG15 2016 4SI MODA ASU AUG15 2016 1Laukun lisäksi asua piristi huimasti jo edellisessä postauksessa mainitsemani glittermeikki, joka minulle tosiaan loihdittiin BikBokin etkoilla. Innostuin meikistä niin kovasti, että väkersin hieman vastaavan myös toiselle Flow-päivälle. Siitä tulossa kuvia ja itseasiassa myös tutorial nyt alkuviikosta, jos joku muu kaipailee vielä loppukesästä itselleen vastavaa Crazy glitter lady-lookkia.

Kaksi päivää tuli tosiaan ihasteltua ja ihmeteltyä Flow-menoa, mutta eilisen pyhitin täysin minille. Pikkuinen aloitti tänään uudessa päiväkodissa, joten halusin tulla vielä lauantaina Kotkaan ja herätä omasta sängystä. Minin ilme oli kyllä sen yöllisen matkustamisen arvoinen.

SI MODA ASU AUG15 2016 2SI MODA ASU AUG15 2016 5Aamulla loikoilimme yhdessä pitkään ja piirtelimme näkymättömiä kuvia toistemme selkään. Iltapäivällä lähdimme mökille, joka tuntuu olevan hänen lempipaikkansa tällä hetkellä. Illalla käperryimme vielä sohvalle katselemaan hetkeksi Beethoven-elokuvaa. Vaikka SIAn väliinjääminen hieman harmittikin, en olisi mistään hinnasta vaihtanut tätä päivää. Tänään auttaessani isolle pienelle tytölleni tarhareppua selkään iski todellinen haikeus.

Vaikka kesä on ollut haastavaa työaikaa minin lomaillessa, niin kyllä minä olen siitä nauttinutkin ihan älyttömästi. Ollaan menty ja tehty vaikka mitä. Välillä mietin olisiko pitänyt hommata osittainen hoitopaikka kesän ajaksi, mutta nyt jälkeenpäin voin vain todeta, että päätökseni pitää tyttö kotona oli ehdottomasti oikea.

Päiväkodin alku on varmasti meille molemmille tunteikas, mutta on kiva saada arki taas pyörimään. Syksyn myötä on tulossa paljon uutta ja kivaa, enkä ole vielä itsekään ihan varma, mitä kaikkea se tulee pitämään sisällään. Ehkä siitä syystä haikeuden lisäksi sisälläni on myös erityisen innostunut olo.

SI MODA ASU AUG15 2016 3SI MODA ASU AUG15 2016 8

top GESTUZ (similar here) / leather jacket OAKWOOD* (here) / shoes SUPERGA* (here)

skirt H&M* / bag FURLA** / sunnies LE SPECS (here)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted/**pressilaina)

postaus sisältää mainoslinkkejä

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Mikaela
    August 19, 2016

    Tosi kiva asu ja toi laukku on kyl supermagee! 🙂

Previous
All that glitter