SI MODA ASU AUG8 2016 5Viikonloppuna häämöttää kesän kolmannet festarit ja meikäläisen ihka ensimmäinen Flow. Monena vuonna on ollut hinku mennä paikan päälle fiilistelemään sitä kuulemma niin ainutlaatuista tunnelmaa, bongailemaan upeita festarityylejä ja nauttimaan hyvästä ruoasta sekä musiikista, mutta aina on tullut jotain esteitä. Tänä vuonna buukkasin tämän viikonlopun jo hyvissä ajoin mielessä vain ja ainoastaan Flow.

Monet ovat toivoneet vinkkejä festarityyleihin ja sellainen inspispostaus on tulossa vielä tällä viikolla. Omaksi festarityylikseni on muodostunut tässä parin vuoden aikana sekoitus, jossa yhdistyy tyttömäiset mekot/hameet ja ronskimmat takit. Ei siis mitään maata mullistavaa, mutta aina yhtä toimivaa. Tämä kuvissa näkyvä asu on aika hyvä esimerkki siitä ja oikeastaan voisin pukea tämän kokonaisuuden päälle viikonloppuna, jos asukriisi yllättäisi. Tosin ehkä pitäisi varoa noita valkoisia kenkiä?

SI MODA ASU AUG8 2016 4SI MODA ASU AUG8 2016 1SI MODA ASU AUG8 2016 6Tämän mekon ympärille olen jo itse asiassa rakentanut yhden (tai oikeastaan kaksi) festariasua. Armytakin lisäksi mekkoa on tullut pidettyä nahkatakin alla, molemmat aika varmoja valintoja festareille. Jos siis takkivinkkiä kaipaa omaan festarityyliin, niin omat suositukseni menevät kyllä näille kahdelle. Tai miksei sitä voisi harkita pukevansa tänä vuonna hitiksi noussutta bombertakkiakin.

Flown ensikertalaisena olisi kiva kuulla teidän kokemuksia ja vinkkejä kyseisistä festareista 🙂 Onko täällä jotain konkareita, jotka ovat käyneet siellä jo useamman vuoden putkeen?

SI MODA ASU AUG8 2016 2SI MODA ASU AUG8 2016 3SI MODA ASU AUG8 2016 7dress ZARA / jacket H&M / shoes SUPERGA*

sunnies LE SPECS

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Jonna
  August 8, 2016

  Oi, täydellinen asu! Onko tuo H&M:n takki tämän hetkisestä mallistosta? Tilasin ainakin ihan vastaavan näköisen kokeiluun, mutta takki oli niin säkki ylläni että palautukseen lähti. Täytyy ehkä koittaa metsästää pienempää kokoa liikkeestä, näyttää meinaan superhyvältä sulla 🙂

  PS. Täällä toinen Flow -ensikertalainen, joka odottaa viikonloppua innolla!

  • Kaisa
   August 8, 2016

   Tää on kuules varmaan 10 vuotta vanha :DD mut ajattelin laittaa ostopaikan koska samanlaisia on tällä hetkellä tosiaan myynnissä h&m:llä. Samaa tuskin siis onnistut löytämään mutta ehkä jonkun vastaavan 🙂 ja jeij siellä nähdään!

 • LauLau
  August 8, 2016

  Flown parhaita puolia on nimenomaan se, että valkoisia tennareita ei tarvitse varoa, ellei nyt sitten kaatamalla sada 🙂 Kun jalkojen alla pölisee auringon lämmittämä (peukut pystyyn) asfaltti ja festari on riittävän artsy karkoittamaan perinteisen viinanhuuruisen festariryllääjäkansan, on enemmän kuin suositeltavaa lähteä valkoisissa kengissä 😀

  Flow on kyllä ihan omanlaisensa festari, jonka kokemista suosittelen kaikille estetiikan ystäville, se on niin hurjan nätti 🙂

  • Kaisa
   August 8, 2016

   Noniin mun mielikuva Flowsta vaan paranee 😀 monet kaverit ovat nimenomaan sitä sanoneet että se on ihan mun juttu koska on niin nätti 🙂 peukut pystyyn sään puolesta, puitteista ei ilmeisesti tarvitse olla huolissaan.

 • Lilli
  August 8, 2016

  Täällä myös tuleva Flow -ensikertalainen! Vain hyvää olen kuullut ja innolla odotan. Festarivaatteita mietiskelen ja hieman sitä, tarkeneekohan hameen kanssa paljain säärin.. toivottavasti 🙂

Previous
@Linnanmäki – video