Follow SI MODA

Pari päivää sitten joku tiedusteli onkohan SI MODA mahdollisesti Facebookissa ollenkaan. Olen perustanut sinne oman sivun jo aikoja sitten, mutta eivät taida edes omat ystäväni tietää sen olemassa olosta. Olisin ehkä voinut infota siitä hieman aktiivisemmin. Päätin nyt uhrata kokonaisen postauksen sille, miten monella eri tavalla blogia voi seurata. SI MODA löytyy nimittäin vähän useammastakin paikasta. Alla olevia kuvia klikkaamalla pääset suoraan profiileihini.

Instagram on näistä uusin ja ehkä aktiivisimman päivittyvä. Oma profiilini löytyy sieltä nimimerkillä caseymoda. Sinne lataan miltei päivittäin kuvia, joten sen avulla pysyy aika hyvin ajan tasalla missä mennään. Yritän myös vinkata siellä uusimmista blogipostauksista. Kuten olette ehkä huomanneet, sivupalkissa pyörii uusimmat Instakuvat. Eli jos et omista puhelinta, johon kyseisen aplikaation voisi ladata, niin kuvia pystyy myös tsekkailemaan täältä blogin puolelta. Postaukset instakuvista hylkäsin jo kauan sitten. Suurin osa on kuitenkin ne jo nähnyt.SI MODA ON INSTAGRAM

Sitten se kaipailtu Facebook-sivu. Siellä ollaan ja ihan Si Moda:lla pitäisi hakukentästä hakemalla löytyä. Facebookin päivitys on ollut meikäläisen osalta vaihtelevaa, mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivittää sitäkin useammin. Se on kätevä tapa kertoa kuulumisia esimerkiksi silloin, kun ei koneelle pääse postauksia tekemään.SI MODA ON FACEBOOKSeuraavana näistä suosituista somemaailman jutuista Pinterest. Sen käyttö meinaa jäädä välillä kokonaan, mutta sisustusinnon iskiessä etsin sieltä inspiraatiota. Myös osa hääinspiraatioistani oli sieltä peräisin. Pinterestissä toimii sama nimimerkki kuin Instassa eli caseymoda.SI MODA ON PINTERESTAsukuvista tykkäävät voivat seurailla ja hypetellä asukuviani myös Lookbookissa. Sinne päivitin juuri pitkästä aikaa uusimman asuni. Asut ovat toki nähtävillä myös blogissani. Itse tykkään katumuotisivujen lisäksi hakea täältä inspiraatiota pukeutumiseen. Huomaan seuraavani Lookbookissa tiettyjä henkilöitä, joiden pukeutuminen viehättää. Siinä suhteessa on kätevää, että kaikki tämän henkilön asut löytyvät nopeasti yhdeltä sivulta.SI MODA ON LOOKBOOKNämä neljähän ovat lähinnä ekstramateriaalia muulle blogisisällölle, joten jos ihan perinteisiä seuraamismenetelmiä mielitte niin siinä tapauksessa suosittelen joko Bloglovinia tai Blogilistaa.

SI MODA ON BLOGLOVIN

SI MODA ON BLOGILISTA

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
X4 NUDE
Follow SI MODA