SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENINGSI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING SI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENINGSI MODA FORUM SEPPÄLÄ GRAND OPENING 00 OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt onkin hyvä päivä julkaista nämä kuvat Forumin Seppälän avajaisista viime viikolta, sillä Seppälän uusin tv-kampanja pyörähtää tänään käyntiin. Ehkä teistä on joku jo bongannut sen? Keulakuvanahan siinä on sama neitokainen kuin näissä myymälässä esillä olevissa mainoskuvissa, eli kanadalainen huippumalli Coco Rocha.

Itselläni on viime vuosien ajan ollut hieman skeptinen suhtautuminen kyseiseen brändiin. Harvoin olen vieraillut ketjun myymälöissä. Nyt avajaisten aikaan bongasin sieltä kuitenkin monta kivaa omaan tyyliini sopivaa tuotetta. Laatuasioihinkin on kiinnitetty huomiota. Mielenkiinnolla odotan, miten se näkyy tulevaisuudessa.

Uusi myymäläkonsepti yllätti minut ja vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin entinen. Toivotaan, että se saadaan toteutettua mahdolllisimman pian myös muissa myymälöissä. Vaatteetkin tulevat paremmin esille päivitetyssä ympäristössä. Itselleni jäi pieni yksityiskohta mieleen avajaisista; myymälän sovituskopin seinälle oli kerätty vanhoja lehtileikkeitä Seppälästä vuosien varrelta. Hauskinta tässä oli ehkä se, että joistain kuvien vaatekappaleista löytyi 2010-luvun versiot myymälästä. Kiitos vaan bombertakkien ja eläinkuosin uuden kukoistuskauden.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
3X