Tässä vähän ohjeita eiliseen tukkaan ja “vauuutsi vau” ilme, koska onnistu ekalla!

Glitterin kampavalkki löytyi pr-toimiston lähettämästä ihanasta tukkapaketista. Mukana oli myös ohjekirja erilaisiin kampauksiin, mutta noita ohjeita löytyy myös glitterin sivuilta. Tämä ranskalainen kiepautusnuttura sopii mun mielestä sekä fiininpään arkiasuun että iltapuvun kaveriksi. Arkena kampaus tuo kivaa kontrastia kokonaisuuteen. Juhliin mennessä kampaukseen voi lisätä koristeellisiä pinnejä tai vaikka pannan.

Mulla on ollut vähä surkea syksy hiusten suhteen. Sairastelun takia niitä on kirjaimellisesti pudonnut päästä. Aamuisin olen saanut keräillä tyynyltäni kasan hiuksia. Nyt karvanlähtö pitäisi kuitenkin olla ohi, mutta takaisin kasvu ottaa aina aikansa. Kun on tottunut suhteellisen paksuun tukkaan, niin radikaali ohentuminen on aika järkytys. Tukkapaketti ja uudet vinkit tulivat siis tarpeeseen.

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Noora N
  September 26, 2012

  Onpa kaunis! Ja mikäli tuota on noin helppo käyttää kuin mitä ohje antaa ymmärtää, on tuollainen kyllä laitettava ostoslistalle! 🙂 ♥

 • petra
  September 26, 2012

  Tajusin täs postauksessa että mulle tulee susta mielee vähän Frendien Monica:D En tiiä miks.. Ehk’ä kun ootte molemmat tommosia pieniä, kauniita, siroja ja tummatukkaisia.. Eeeh tää kuvaus sopii aika moneen muuhunkin:D Mul vaa tuli yhtäkkii kunnon Monica-vibat 😀 Kaunis kampaus:)

  • Casey
   September 29, 2012

   😀 voi meissä on kuule paljon muutaki yhteistä. Itse en osaa ulkonäköön kommentoida, mutta yhtä järjestelmällinen luonne minulta löytyy!

Previous
She comes in colors
French twist