SI MODA ASU JUNE7 2013SI MODA ASU JUNE7 2013SI MODA ASU JUNE7 2013SI MODA ASU JUNE7 2013SI MODA ASU JUNE7 2013liivi GT, laukku COS, shortsit ja toppi BikBok*, aurinkolasit Karl Lagerfeld*, kengät BikBok (vanhat), kaulakoru Ideakoru

Ohhoh asukuvia pukkaa perjantain kunniaksi. Työviikko onnellisesti takana ja viikonloppu edessä. Eikö kaikkien työssäkäyvien kuulukin aina ylistää tätä hetkeä? “IHANAA NYT ON PERJANTAI”. Joka tapauksessa tässä viikon viimeinen työasu (yritän skarpata ensi viikolla ja kuvata ne neljä muutakin). Näissä kävin myös Monkin ja Weekdayn sample saleissa (oh dear tästä lisää myöhemmin) ja katsomassa Suomifutista! Onneksi varauduin jälkimmäiseen villapaidalla ja isolla huivilla. Niihin oli kiva kääriytyä, kun taivaalta alkoi satamaan euron kolikon kokoisia vesipisaroita. Sadetakki olisi tietysti ollut se järkevin veto, mutta hyvä tunnelma sai sateenkin unohtumaan. Toivottavasti huomenna saadaan taas nauttia auringosta, koska olin ajatellut suunnata jollekin kivalle kesäretkelle.

Viikonloppuja kaikille xx!

ps. huomaako kukaan muu millä tahdilla mun tukka kasvaa? tällä menolla mulla on pian taas pitkä tukka <3 pahoittelen, jos joku tykästyi lyhyeeseen, mutta itse en vain jaksa sitä föönausta ja puunausta joka aamu.

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • ade
  June 8, 2013

  Näin sut eilen pelissä ja olit todella nätin näköinen :)! Näytti vaan siltä kuin olisit kävellyt jotenkin tuskissasi noissa kengissä :D. Mutta samaa mieltä siitä, että sateesta huolimatta oli hieno tunnelma!

  • Casey
   June 8, 2013

   No rehellisesti sanoen olin kyllä vähä tuskissani. Eivät näköjään sovi pidettäväksi 12h jaloissa. Tais myös olla jalat vähän turvoksissa kun olin juossut koko päivän paikasta toiseen 🙂 mut hei kiitos ja ens kerral tuut sitte moikkaamaan!

 • Reetta V.
  June 8, 2013

  Eihän tota sun lyhyttä tukkaa voi kuin ihailla! Sopii sulle tosi hyvin – toivottavasti oot itekin jo sopeutunut. 🙂

 • Jonna
  June 8, 2013

  Mulle tuli jotenkin sun hiuksista mieleen heti Twilightin Alice :DD Aivan mahtava asu, mutta säälin vähän sun jalkoja ^^’

 • Pirita
  June 8, 2013

  Minä sitten leikkasin sun rohkaisemana itselleni lyhyemmän tukan ja nyt tuntuu, etten ikinä haluakaan palata vanhaan! Niin kevyt ja helppo pestä. Luonnontaipuisana tää asettuu pesun jälkeenkin nätisti ilman sen kummempaa laittamista. En kaipaa yhtään niitä hapsottavia latvoja! 🙂

  Joten, kiitos 🙂

 • meeri
  June 10, 2013

  Heippa,

  haluasin vaan kysellä että koska oot mahdollisesti ostanu noi sun IHANAT shortsit? En ainakaan oo vielä Tampereen BikBokissa moisiin törmänny ja aattelin mahtaako olla vielä myynnissäkään?

  Oon niin monta vuotta katellu hyviä shortseja, mutta kaikki näyttää yhtä tyhmältä: tiukat pepusta ja isot reisistä, mutta nuo näyttäs täydellisiltä!

 • Svi
  June 16, 2013

  Niin ihanat noi sun hiukset!! näytät niitten kaa todella elegantilta ja kauniilta 🙂

Previous
Graduation II
FRIDAY