From catwalk to the beach

SI MODA BIKINIT KEVÄT 2013SI MODA BIKINIT KEVÄT 2013Innostuin tänä vuonna ostamaan tulevan kesän bikinit jo normaalia aikaisemmin, koska tarvitsin niitä Meksikon matkalla. Helmikuussa Helsingin kauppojen valikoimat olivat suoraan sanottuna surkeat, mutta Lontoossa oli jo tarjolla uima-asuja muutamien ketjujen liikkeissä. Harmittaa, etten silloin ostanut noita River Islandin vaaleansinisiä bikinejä. Ne ovat livenä vielä sata kertaa kivemman kuin kuvissa. Ennen reissua ostin lopulta vain tuon Lindexin röyhelöisen yläosan, koska kaikki mustat bikinini olivat niin huonossa kunnossa. Sitä tuli käytettyä reissussa myös bandeau-toppina auki olevan liivin alla. Kätevää.

Nyt selailin bikinitarjontaa netissä, enkä voinut olla huomaamatta miten kevään ja kesän trendit ovat catwalkeilta taipuneet biitsikelposiksi. Kokosin teille kollaasiksi muutamien näytösten ja niihin mätsäävien uimapukujen kuvia. Lekotteletko sinä rannalla tänä kesänä Wangmaisen sporttisesti vai Balmainin raidoissa?

kuvat: style.com / topshop / river island / new look / h&m / lindex

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Jozella
  April 17, 2013

  Olipas inspiroiva postaus, kiitos tästä! 🙂

  xo

  Jozella

  http://jozellablog.blogspot.fi/

 • ida
  April 17, 2013

  Eikös River islandin sivuilta saa tilattua suomeen? Ootko koskaan kokeillut? Siel on ihana biksuvalikoima jotka istuu vieläpä täydellisesti.

  • Casey
   April 18, 2013

   Hmm. eiköhän sieltä saa? uskoisin. En ole itse testannut. Bikinit oli kyllä tosi istuvia ja vaikuttivat hyvälaatuisilta. Yllätyin myös New lookin bikineista. Ostin yhdet ja ne tuntui tosi laadukkailta ja hyvältä päällä. Sieltä olen kerran tilannutkin Suomeen 🙂

 • Maria
  April 18, 2013

  Minäkin tykkäsin postauksesta! Ihastuin jo noihin mainitsemiisi vaaleansinisiin, harmi vaan, ettei niitä enää sitten ollutkaan tuolla nettisivuilla.

Previous
Huivivaras
From catwalk to the beach