Gagailemaan lähtee…

Annie, kommentillaan

“Voi että! Oon odottanut Gagan paluuta siitä hetkestä lähtien kun näin pitkästä aikaa Monster Ball- kiertue taltioinnin. Ensimmäiseen Gagan konserttiin en päässyt kun lopulta luovutin lippuni pikkusiskolleni, joka oli aivan murtunut jäädessään ilman lippua. Niinpä toivoisin tällä kertaa pääseväni keikalle, siskon kanssa tietenkin! 😉

Omat tyyli-ikonini vaihtuvat hyvin usein, sillä tykkään monista eri tyyleistä. Ikuinen rakkauteni on Audrie Hepburn, joka on aina tyylikäs ja tyttömäinen. Parhaiten lempparityyliäni toteuttaa tällä hetkellä Nelliina. :)”

Onnea onnea! Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Muille iso kiitos osallistumisesta 🙂

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
 • superGaGaFANI
  April 16, 2012

  Onneks olkoon TOSITOSITOSI paljon voittajalle, oon kyl niin kade!

  Itelle ois enemmän ku kelvannu nimittäin en saanu ostettuu tn lippuu vaikka olin puhelimen ääres lähes 2 tuntii ja koettanu netistä saaha ja R-kioskilta!

  Niin oisko jollaki mulle myytävänä?( 3KPL) Oon oottanu sitä et pääsisin kattoon GaGaa jo yli 3 vuotta ja oon niin maan alla ku olla ja voi, ku en oo päässy viel kertaakaan vaik oon aina koettanu päästä ja sit en voittanu tätä :((

  JOTEN JOS ON JOLLAKI MYYTÄVÄNÄ NIIN LINKKII TULEMAAN, KIITOS! =)

  Mua ärsyttää se ku tyypit ostelee niit lippuja ja myy 1000000 kertaa kalliimmalla kun fanit ootta linjojen ja kaiken jännityksen vallassa saako lippuja!

Previous
WIDE AND WINDY
Gagailemaan lähtee…