Lauantaina tehtiin siskon kanssa kynsitaikoja. Me emme omista kauniita kynsiä. Ne ovat aina olleet pienet, nysät ja kynsinauhat verillä. Sen siitä saa, kun pelaa vuosikaudet koripalloa. On geeneilläkin vähän tekemistä asian kanssa, enkä rehellisesti sanoen oikein jaksa hoitaa niitä. Vaikka ne eivät ole ehkä täydelliset kynnet, niin silti ne ansaitsevat välillä lakkauksen. Siskoni on innostunut kokeilemaan erilaisia lakkauksia, koristeluita yms. Mitä isot edellä sitä pienet perässä kääntyi toisin päin ja minä seurasin pikkusiskoani kynsileikkeihin. Häneltä löytyy kymmeniä lakkoja, glittereitä, timantteja, mitä vaan. Päätettin tehdä mulle galaksikynnet. Pikkurilliin halusin timanttirykelmän. Sisko teki itselleen kauniit hopea kynnet. Muutama tunti hurahti epätodellisessa, voimakkaan tuoksuisessa maailmassa. Se oli itse asiassa aika rentouttavaa.

ps. Jos joku miettii, niin hiljainen postaustahtini johtuu sairaslomasta, joka jatkuu edelleen. Toipuminen on hidasta, joten pidän ihan rehellisiä huilauspäiviä aina kun siltä tuntuu 🙂

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Ph
  September 17, 2012

  Ootko ajatellut koskaan kokeilla geelikynsiä?ne on aika hyvät kun ei tarvi hoitaa ite mitenkään 🙂 kk:s vaan kerran huollos ja tadaa, on taas kauniit kynnet.

  • Casey
   September 18, 2012

   🙂 en ole pahemmin ajatellu, koska kynnet ei kauheasti merkkaa mulle mitään, joten en viitsi laittaa niihin rahaa joka kuukausi. Pärjään hyvin omilla nysäkynsillä, vaikka geelit olisivat varmasti kauniimmat!

 • Polly
  September 18, 2012

  wow!beautiful nail-creat!

  Polly with love

  follow)

  • Casey
   September 18, 2012

   😀 hah im so not good at these things but thanks anyway!

 • Hanna
  September 18, 2012

  Onko sulla mononukleoosi kun kestää niin kauan toipua? 🙂

  Kauniit kynnet! Mäkin haluaisin osata lakkailla hienosti omia hoitamattomia nysiäni.

Previous
She is not that girl from high school
Galaxy far far away