G&G Bed and Breakfast

SI MODA ITALY B&B 1

Vaikka Italian reissu ei ehkä ihan kaikilta osin mennyt putkeen, niin säät ja majoitukset olivat enemmän kuin kohdillaan. Ensimmäinen majapaikkamme Gardajärvellä oli äärimmäisen suloinen G&G bed&breakfast. Vanhemman pariskunnan ylläpitämä viiden huoneiston “hotelli” oli nappivalinta. Vaikka kyseessä ei ollut mikään hulppea lukaali, oli siellä kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Kahden makuuhuoneen lisäksi meidän asunnosta löytyi poreammeellinen kylpyhuone sekä moderni keittiö, jossa pystyi hyvin valmistamaan ruokaa koko porukalle. Sisäkuvia en tietenkään muistanut ottaa, mutta niitä löytyy varmasti googlettamalla.

Alakerrassa tarjoiltiin joka aamu pariskunnan toimesta perinteinen italialainen aamiainen, kahvia ja leivonnaisia. Taisi siellä olla myös leipää, juustoja, leikkeleitä sekä jugurttia, mutta perinteiseen italialaiseen tapaan se oli melko vaatimaton. Me päätimme valmistaa aamupalat ja lounaat itse ja haimmekin ensimmäisenä iltana jääkaapin täyteen tarvikkeita. Pihapiiri oli lyhyesti sanottuna idyllinen. Meidän ykköskerroksen huoneistosta oli suora käynti takapihalle. Altaan vierestä löytyi aurinkotuoleja ja kiikut perheen pienimmille. Gardan kaupunki oli kävelymatkan päässä, mutta helteen puskiessa päälle taitoimme matkan pari kertaa autollakin. Vuokra-auton sai kätevästi parkkiin majapaikan etupihalle.

//

Super cute Bed&Breakfast hotel at Lake Garda. Not so luxurious but really cozy and great for families with small kids. I can highly recommend this if peaceful and friendly hotel is what you are looking for. 

SI MODA ITALY B&B 2SI MODA ITALY B&B 3SI MODA ITALY B&B 6SI MODA ITALY B&B 5SI MODA ITALY B&B 4

G&G Bed&Breakfast
Via Giare 14, 37016 Garda
Italia
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Green & Lace