SI MODA VEETSCHOLL 2015 0

*Yhteistyössä Veet&Scholl

Uskallan väittää, että jokainen meistä tykkää välillä heittää vapaalle ja viettää ystävien kesken rentoa iltaa. Siihen voi kuulua ravintolassa käymistä, elokuvien katselua tai jotain muuta kivaa aktiviteettiä. Itse arvostan ns. omalla ajallani kaikenlaista pientä hemmottelua, joka kohentaa niin henkistä kuin fyysistäkin oloa. Useimmiten tytön ollessa hoidossa “hoidan” myös itseäni kaikkien työasioiden ohella. Se voi tarkoittaa ystävien kanssa lounaalla käymistä tai pientä hemmotteluhetkeä esimerkiksi ripsihuollon muodossa.

Veet&Scholl yhteistyön myötä mieleeni tuli ajatus pitää ystävien kesken hemmottelukutsut. Miksei sitä yhdistäisi paljon kaivattuja hemmotteluhetkiä, pientä kaunistautumista ja laatuaikaa ystävien kanssa? Kiireiselle äidille täydellinen paketti. Näihin kutsuihin ei tarvitsisi edes sen kummemmin laittautua tai tehdä valmisteluja. Pienellä vaivannäöllä keveämpi mieli ja kaunistunut keho.

SI MODA VEETSCHOLL 2015 4SI MODA VEETSCHOLL 2015 2SI MODA VEETSCHOLL 2015 1SI MODA VEETSCHOLL 2015 3

Omissa Veet&Scholl -kutsuillani täyttäisin lasit valkoviinillä, tarjoilisin pientä purtavaa ja tekisin olohuoneen matolle kotikylpylän vuoraamalla sen pyyhkeillä. Veetin Spawaxin avulla voisimme sitten ystävieni kanssa taikoa sääret sileiksi ja Schollin Velvet Smooth -jalkaraspin avulla jalat pehmeiksi. Testijuhlissa totesimme ystäväni kanssa tämän olevan harvinaisen mukavaa ajanvietettä. Aika kului siivillä, kun vahailun ja raspaamisen lomassa juoruilimme kuin teinitytöt.

Itse vahaaminen ei ehkä ole se nopein tapa poistaa karvat, mutta varmasti palkitseva pitkässä juoksussa. Kesäisin kun sitä saa olla joka päivä höyläämässä sääriä. Vaha tuoksui miellyttävältä ja käyttöohjeet olivat selkeät. Sen kun vain levität, annat hetken kuivua ja vetäiset. Mielikuvat kiroilevista naisista salongeissa katosivat jo ensimmäisellä vedolla, sillä tämä ei kyllä satu laisinkaan.

Paristokäyttöinen jalkaraspi on puolestaan minulle, aina yhtä koppuraiset jalat omistavalle, todellinen taivaanlahja. Surraava laite voi alkuun huvittaa, mutta lopputuloksena on silkin pehmeät jalat, jotka on ihana ujuttaa nukkumaan mennessä lakanoiden väliin. Olen aina ollut hieman laiska hoitamaan jalkojani, mutta tämän helpommaksi hommaa ei varmasti enää saada. Yritän tästä edes siis parantaa tapani. Onko joku teistä kokeillut aikaisemmin tätä ihmelaitetta?

SI MODA VEETSCHOLL 2015 5

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Leather jackets