Gold slippers

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERApaita/top Gina Tricot // shortsit/shorts Seppälä // kengät/shoes Office // laukku/bag Indiska* // aurinkolasit/sunnies Ray Ban

(*saatu/gifted)

Tässä lupaamiani asukuvia. Kävimme siskon kanssa kuvaamassa Kotkan keskustassa, Vellamon kupeessa. Samaisessa paikassa otettiin myös meidän hääkuvat ja tämä on kyllä ehdottomasti suosikkikuvauspaikkani. Valtavat ruosteiset nosturit ja Vellamon upea aallon muotoinen katto näyttävät kuvissa (ja livenäkin) aina yhtä vaikuttavilta. 

Päällä oli kesähepeneitä ja kultaiset lipokkaat, jotka tilasin vähän aikaa sitten Officelta. Samaan tilaukseen lähti muutama muukin kenkäpari, joihin palataan hieman myöhemmin. Lipokkaiden väriä mietin pitkän aikaa, mutta totesin lopulta kultaisten näyttävän parhaimmilta ruskettuneiden säärien jatkeena. Vai mitä olette mieltä? Lipokkaat, erityisesti terveyssandaalit ja juntti-mallit (:D) ovat kyllä olleet tänä kesänä “se juttu”. Kyseisestä nettikaupasta saa muuten tilattua myös niitä Adidaksen originals kolmiraitalipokkaita, joiden perään joku täällä kyseli.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • sofia
  July 18, 2014

  Voi olipas kiva vilkaista taas teidän hääkuvia! Aloin lukemasn blogiasi juuri niihin aikoihin, kun kuvat julkaisit ekan kerran ja ihastuin niihin kovasti. Ne onkin tulleet usein mun mieleen hääkuvien yhteydessä.:)

 • Marianne
  July 18, 2014

  Valkoinen ja kultaiinen yhdistettynä ruskettuneeseen ihoon näyttää kyllä todella hyvältä! Ja nuo kengät taitaa mennä ostoslistalle 🙂

 • S
  July 24, 2014

  Oon katsellut itsekin noita kenkiä. Onko ne normaalia kokoa sun mielestä?

  • casey
   July 24, 2014

   Mulla on aina lähes poikkeuksetta kengät 36 ja niin on näissäkin mutta täytyy kyllä sanoa et jos olet tosi kapea jalkainen kuten minä, niin voi leveydessä olla hieman turhaa tilaa. Tämä ei tosin mua tämän tyylisissä kengissä haittaa 🙂 tilasin sieltä myös kahdet muut kengät kokoa 36. Toiset ihan nappi mutta toiset vähä kiristää pituudesta. Yritän venyttää koska ovat nahkakengät mutta saa nähdä. Niin piti vaan sanoa että mulla on pieni 36 jalka eli jos pohdit isomman ja pienemmän välillä niin sanoisin et ota isompi 🙂 pituudelta Officen kengät ovat aika naftia mitoitusta!

Previous
Everyday randoms – Cottage life
Gold slippers