Gold themed birthday party

SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 1

Lupasin laittaa vielä erikseen kuvia meidän 2-vuotiaan kultaisista syntymäpäiväjuhlista. Teema ei ollut mikään itsestäänselvyys, vaan oikeastaan päätin sen tarjonnan perusteella. Tämä vuodenvaihde oli erityisen hyvä ajankohta järjestää kultajuhlat (enkä nyt tarkoita sitä pikkuleijonien voittoa heh heh).

Kaupat suorastaan pursusivat kulta-aiheisia juttuja ennen uutta vuotta, joten rekvisiitta tarjontaa oli yli tarpeiden. Teema oli myös kovasti tämän harakkaäidin mieleen, joka muutenkin haksahtaa aina kaikkeen kimmeltävään. Vaikka vuokra-asuntomme ei nyt mikään lukaali olekaan, niin aika kivannäköiseksi tämä kuitenkin syntymäpäiviksi saatiin. Ainakin pikkuneiti oli aivan haltioissaan.

SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 4 SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 11SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 9SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 3

Suurin osa kullanhohtoisista jutuista hankittiin Confetista, osa lojui jo valmiina kaapissa ja muutamat lautaset ja servetit sain äidiltäni. Tarjoiluista vastasin minä yhdessä äidin ja siskon kanssa. Pikkusiskolle lankesi taas kerran varsinaisen syntymäpäiväkakun teko ja ihan syystä. Hän on se meidän perheen jauhopeukalo.

Tällä kertaa saatiin herkutella kuvassa näkyvällä porkkanakakulla, joka kuorrutettiin minun pyynnöstä kookoshiutaleilla. Rehellisesti sanoen parasta porkkanakakkua ikinä! Niin täyteläistä, eikä laisinkaan kuivaa. Kookoshiutaleet olivat tälle kookosfanille se “kirsikka” kakun päällä.

SI MODA MINI BIRTHDAY OUTFIT 8SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 7SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 00SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 6

Minun leipomiset lähtivät vähän käsistä ja siirryin suoraan hifistelyosastolle eli maalaamaan keksejä kultaisiksi. Pitihän niidenkin nyt sopia teemaan vai mitä? Kultaista elintarvikeväriä sain niin ikään Confetin ihmeellisestä maailmasta. Maalaamisen ohella ehdin kuitenkin leipoa yhden dominomutakakun sekä suolaisia muffinsseja, jotka yllättivät vieraiden lisäksi leipojankin erittäin positiivisesti.

Alla näkyvät söpöläiset näyttävät ehkä makeilta, mutta tosiasiassa niihin kätkeytyy kylmäsavulohta ja tuorejuustoa. (Reseptinä käytin tätä ja päälle pursotin valkosipulituorejuusto&ranskankerma seoksen)

Viime vuonna juhlittiin pingviiniteemalla, tänä vuonna kultateemalla. Saas nähdä mitä ensi vuonna?

SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 14SI MODA GOLD BIRTHDAY PARTY 5

ps. Muistakaahan osallistua tämän päivän arvontaan. Jotain hopeanhohtoista jaossa 😉

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Minni
  January 8, 2016

  Ihanalta näyttää niin koristelut kuin tarjottavatkin! Sulla on kyllä aina upeat juhlajärjestelyt. 🙂 haetko näihin inspiraatiota jostain vai riittääkö ideoita omasta takaakin? Niin ja hei, voisiko siskoltasi saada tuon ihanan kakun ohjeen? 🙂 Omat porkkanakakut meinaavat jäädä aina kovin kuivaksi…

  • Henna
   January 8, 2016

   Ihanan näköiset juhlat tosiaan! Voisin kopioida teeman omiinkin tuleviin juhliini 😉

 • Mikaela
  January 10, 2016

  Ihanat kultajuhlat! 🙂

Previous
Friday giveaway – Lumoava