Web

 

hame/skirt MSGM (Net-a-Porter) // tyyny/pillow H&M HOME // kello/watch KARL LAGERFELD (Asos) // aurinkolasit/sunnies RAY BAN (Asos) // kengät/shoes ASOS //kynttilät/candles H&M HOME // korvakorut & sormus/earrings & ring LINDEX // kori/basket H&M HOME // kruunu/crown ASOS // laukku/bag SAINT LAURENT (My Theresa)

Edellisestä postauksesta inspiroituneena olen viime päivinä havitellut kaikkea kultaista. Kultakoruja, kultaisia asusteita, kultaisia vaatteita ja jopa sisustukseenkin olen kaivannut ripauksen kultaa. Hennesin home -osastolta ostinkin tuon kultavalkoisen kynttilän koristamaan tulevaa olohuoneen pöytää. Tulevaa siksi, että pöytäähän ei siis vielä ole, mutta kaikki tilpehöörit ovat siihen jo valmiina. Tyypillistä minua.

Kultaisista asioista minulla ei kyllä tule kukaan muu mieleen kuin oma mummoni. Olen varmaan täällä joskus maininnutkin, että hän oli varsinainen kultaharakka. Muut sukulaiset taitavat salaa naureskella, että minusta on tulossa aivan samalainen. Olen kyllä niitä ihmisiä, jotka mieltävät kiiltävät asusteet ja vaatteet aivan yhtä sopiviksi arki- kuin juhlakäyttöönkin. Jos te puolestaan vierastattte tätä ajatusta, niin ehkäpä tästä irtoaa viime hetken inspiraatiot Halloween-asuun.

Minä lähden nyt pitkästä aikaa mieheni kanssa kahdestaan ulos illalliselle ja jätän minityypin siskoni hoiviin. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

ps. näköjään olen tietoisesti valinnut myös blogini tehosteväriksi kultaisen.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Fields of gold