Viikonloppu meni tyttöjen kanssa ja kotiin saapuessani kämppä oli siistitty lattiasta kattoon. Hmm, pieniä omantunnon tuskia? Ehei. Päätin olla hyvä vaimo ja tehdä jotain maittavaa iltapalaa. Miehet ovat onneksi niin helppoja; hyvää ruokaa ja heti ollaan ripustamassa parhaan kumppanin palkintoa kaulaan.
Tapaksien joukosta löytyi tällä kertaa uunissa paistettuja bataattilastuja, tomaattisalsaa, jättikatkarapuvarrasta, pikkusuolaisia ja hedelmiä. Näiden lisäksi tarjolla oli neljää erilaista espanjalaista juustoa, jotka tarjoilin hunajan ja paahdettujen seesaminsiemenien kera (suosittelen!). Aiolin ostin valmiina kaupasta, suokaa anteeksi.

Reetta
August 7, 2012Nams, näyttää aikamoisen herkulliselta 🙂
Sita
August 8, 2012Ui siistin näköstä!
Elina
August 8, 2012Ihania herkkuja! Vinkkaisitko kivoja kauppoja Pariisista? Erityisesti laukku yms. asusteet kiinnostaa, enkä nyt tarkoita kalliita merkkilaukkuketjuja. Kävitkö Blanco:lla? Suositteletko 🙂
Casey
August 8, 2012Pariisista löytyy kyllä halvempia ketjuliikkeitäkin (blancoon en itse asiassa edes törmännyt?). Suosittelen käymään pienemmissä putiikeissa, paikallisissa. Kannattaa pitää silmät auki koko ajan, itse tein parhaat löydöt sivukaduilta pienistä putiikeista. Maraisin alueella on paljon kivoja kauppoja, sekä vintageputiikkeja. Sieltä ostin mm. Teemulle yhden nahkalaukun tosi edullisesti 🙂
Tia
August 8, 2012namnamnam! En yhtään ihmettele jos tuommoisten herkkujen jälkeen ripustetaan mitalia kaulaan!
Täytyypä kokeilla tuota juustoa hunajalla ja seesamin siemenillä, kuulostaa herkulliselta! 🙂
Casey
August 8, 2012🙂 se oli kyllä namia, suosittelen kokeilemaan! Hunajan voi korvata jollain hillolla/marmeladilla jos haluaa