Good Wife

Viikonloppu meni tyttöjen kanssa ja kotiin saapuessani kämppä oli siistitty lattiasta kattoon. Hmm, pieniä omantunnon tuskia? Ehei. Päätin olla hyvä vaimo ja tehdä jotain maittavaa iltapalaa. Miehet ovat onneksi niin helppoja; hyvää ruokaa ja heti ollaan ripustamassa parhaan kumppanin palkintoa kaulaan.

Tapaksien joukosta löytyi tällä kertaa uunissa paistettuja bataattilastuja, tomaattisalsaa, jättikatkarapuvarrasta, pikkusuolaisia ja hedelmiä. Näiden lisäksi tarjolla oli neljää erilaista espanjalaista juustoa, jotka tarjoilin hunajan ja paahdettujen seesaminsiemenien kera (suosittelen!). Aiolin ostin valmiina kaupasta, suokaa anteeksi.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
  • Reetta
    August 7, 2012

    Nams, näyttää aikamoisen herkulliselta 🙂

  • Sita
    August 8, 2012

    Ui siistin näköstä!

  • Elina
    August 8, 2012

    Ihania herkkuja! Vinkkaisitko kivoja kauppoja Pariisista? Erityisesti laukku yms. asusteet kiinnostaa, enkä nyt tarkoita kalliita merkkilaukkuketjuja. Kävitkö Blanco:lla? Suositteletko 🙂

    • Casey
      August 8, 2012

      Pariisista löytyy kyllä halvempia ketjuliikkeitäkin (blancoon en itse asiassa edes törmännyt?). Suosittelen käymään pienemmissä putiikeissa, paikallisissa. Kannattaa pitää silmät auki koko ajan, itse tein parhaat löydöt sivukaduilta pienistä putiikeista. Maraisin alueella on paljon kivoja kauppoja, sekä vintageputiikkeja. Sieltä ostin mm. Teemulle yhden nahkalaukun tosi edullisesti 🙂

  • Tia
    August 8, 2012

    namnamnam! En yhtään ihmettele jos tuommoisten herkkujen jälkeen ripustetaan mitalia kaulaan!

    Täytyypä kokeilla tuota juustoa hunajalla ja seesamin siemenillä, kuulostaa herkulliselta! 🙂

    • Casey
      August 8, 2012

      🙂 se oli kyllä namia, suosittelen kokeilemaan! Hunajan voi korvata jollain hillolla/marmeladilla jos haluaa

Previous
Oh Cowboy
Good Wife