Goodbye reddish

Ikuinen ongelmani värjättyjen hiusten kanssa on punertava vivahde, joka hyökkää heti, jos a. minulle laitetaan yhtään lämmintä sävyä b. muutama viikko värjäyksen jälkeen, kun väri alkaa haalistua. Erilaisia colormaskejahan löytyy kaupoista vaikka millä mitalla, mutta muutamia testanneena ja ihan myyjien kanssa asiasta keskustelleena olen todennut, että kaikki ruskeat sävyt on suhteellisen lämpimiä. Paras keino päästä eroon punertavasta pigmentistä olisi tietysti kasvattaa oma luonnollinen väri esiin ja sitä olenkin pari kertaa harkinnut. Tekisin sen enemmän kuin mielelläni, mutta minä kuulun niihin epäonnekkaisiin, jotka harmaantuvat jo alle kolmekymppisenä. En tiedä onko tämä harmaantuminen yhteydessä parin vuoden takaiseen hiustenlähtööni, mutta joka tapauksessa erityisesti etummaisten hiusten väri on kyllä tällä hetkellä enemmän harmaa kuin ruskea.

SI MODA BEAUTY SIM 2015 1

Vielä en ole valmis kulkemaan harmaahapsena, joten värjäyksellä mennään. Mutta mikäs sitten avuksi niiden punertavien hiuksien kanssa? Ensinnäkin suosittelen etsimään kampaajan, joka tekee väristä juuri niin kylmän kuin haluatte. Näin pohjana on se täydellinen väri, jota pyritään värjäyskertojen välillä ylläpitämään. Tällä hetkellä minulla on käytössä ensimmäistä kertaa sellainen väriä taittava hoitoaine, joka oikeasti toimii. Simin SensiDO Mix&Matchilla saa kehiteltyä juuri sinun hiustensävyysi sopivan, väriä ylläpitävän hoitoaineen. Tätä ei siis valitettavasti saa suoraan kaupoista, mutta varmasti monista kampaamoista. Hoitoainetta käytetään tavallisen hoitoaineen tapaan. Itse käytän sitä joka toisella pesukerralla ja vaihtelen hieman vaikutusaikaa. Kiireessä annan sen olla vain muutaman minuutin, mutta jos haluan kunnolla taittaa väriä, niin istuskelen hoitoaine päässä jopa vartin ajan. Siinä ajassa ehtii hyvin tehdä muut kauneusrutiinit.

Ammoniakiton hoitoaine nimensä mukaisesti hoitaa, lisää kiiltoa ja runsaan pigmenttimäärän ansiosta myös värjää hiusta. Sen avulla on siis kätevä ylläpitää ja taittaa väriä. Aine on melko riittoisaa , mutta mikään kylpyhuoneen kaunokainen tämä purkki ei ole. Violetti mönjä on aiheuttanut lievää hämmennystä muiden perheenjäsenten silmissä. Joka tapauksessa täysi suositus tuotteelle varsinkin, jos punaisuus on se, joka teitä hiusvärissä häiritsee.

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Hanna
  May 13, 2015

  Oijoi! Harmaat hiukset <3 Oon kateellinen, karismaattisempaa väriä saa hakea. Älä turhaan värjää.

  • Kaisa
   May 13, 2015

   😀 no voihan sitä asian noinkin ottaa. Mä en vaan koe niitä mitenkään edustavina, ainakaan mulla 🙂

 • riif
  May 19, 2015

  Sama ongelma tulossa… tai pikku hiljaa mutta ääk kyllä kammottaa.
  Lohduttava kuulla etten oo ainut, vaikka eihä tää oo kivaa D:

Previous
White denim