SI MODA ASU DEC28 2015 3Mieheni virallisiin valmistujaisiin päätin pukeutua hieman maltillisemmin ja jättää tämän paljettiunelman kotiin. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Helsingin yliopiston juhlasalissa ja täytyy kyllä myöntää, että yllätyin miten upea tila sieltä löytyikään. Publiikin venyessä ehdin ihastelemaan kaikkea kattokruunuista marmoripylväisiin ja maalauksiin.

Tilaisuuden jälkeen nappasimme “valmistujaiskuvat” tuomikirkon portailla ja siinä samassa mieheni ikuisti myös minun asuni. Tämä viime syksynä tehty hame on kyllä yksi kaikkien aikojen suosikki tekeleistäni. Niin monikäyttöinen ja kaiken hyvän lisäksi helppo valmistaa. Tämä voisi toimia myös vaaleassa värissä esimerkiksi satiinikankaasta.

SI MODA ASU DEC28 2015 2SI MODA ASU DEC28 2015 5SI MODA ASU DEC28 2015 1

Juhlapäivä jatkui Tuomiokirkolta Salutorgetin maittavalla menulle ja siitä suoraan jouluostoksille. Hieman oli ylipukeutunut olo, mutta tulipahan samalla kertaa hoidettua monta asiaa.

Asukuvien ottaminen on muuten ollut muun bloggaamisen ja sometouhujen ohella pienellä joulutauolla. Hieman ironista sään kannalta, nimittäin viime päivinä meitä on hellitty upeilla talvikeleillä. Nämä kelit olisivat varmasti omiaan ikuistaa kauniita talviasuja, mutta pieni breikki teki enemmän kuin hyvää. Toivottavasti te olette päässeet myös nauttimaan mukavista ulkoiluilmoista. Itse kävin aamupäivällä tekemässä pienen happihyppelyn, mutta siihen se sitten jäikin. Nyt läppärin alla odottaa pino papereita ja niinkin ihana iltapuhde kuin kirjapito. Voihan yrittäjyys sentään!

SI MODA ASU DEC28 2015 6SI MODA ASU DEC28 2015 4SI MODA ASU DEC28 2015 7skirt DIY

top (dress) NLY (HERE)*

shoes NLY (HERE)*

knitwear KATRI NISKANEN

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Juuls
  December 29, 2015

  Tyylikkäässä asussa olet juhlistanut 🙂
  Jostain syystä kun yritän lukea blogiasi puhelimella (iphone) blogissa näkyy uusinpana 21.12.15 B&W-postaus eikä blogi näytä uusimpia vaikka olen päivittänyt ja mennyt blogin sivuille kokonaan uudestaan :/ alkuun luulin että pidät vain joulutaukoa kunnes huomasin facebookin puolelta että uusia päivityksiä onkin tullut.. Ärsyttävää kun joutuu vain fb:n kautta lukemaan :/ onko kyse jostain viasta vai yrittääkö puhelimeni vain boikotoida blogiasi?

  • Kaisa
   December 29, 2015

   Kiitos 🙂 Hmm ompa hassua. Tyhjensin nyt blogista turhat jutut välimuistista, mutta ainakin itselläni ja parilla kaverilla on näkynyt uusimmat postaukset normaalisti blogissa. Ehkä sinulla oli vain jäänyt joku vanha postaus sinne välimuistiin? Yleensä päivitä napilla pitäisi kyllä tulla uusimmat näkyviin, joten oudolta kuulostaa. Laitan tästä kuitenkin kyselyn eteenpäin, jos kyse onkin jostain isommasta ongelmasta. ps. Facesta kannattaa tsekata uusimmat postauksen, sinne päivitän lähes poikkeuksetta heti julkaisun jälkeen uusimmat postaukset 🙂

   • Juuls
    December 29, 2015

    Niin en tiedä mikä on nyt yhtäkkiä tullut ettei toimi. Olen tallentanut blogin osoitteen iphonen kotivalikkoon 😀 ja aina ennen on toiminut enkä nyt ole mitään muuttanut. Ei auttanut että poistin kaikki välilehdet ja googlasin kokonaan blogin uudestaan. Ehkä tämä on vain oman puhelimeni joku ongelma :/

    • Kaisa
     December 29, 2015

     Ikävä kuulla! Mä ilmoittelen jos muilla on havaittu vastaavaa / tähän löytyy joku apu!

Previous
Extensions