Graduation dress

SI MODA VALMISTUJAISASU IDEAT 2013Vaikka en varsinaisia isoja valmistujaisjuhlia ole ajatellut pitää, haaveilen silti laittavani valmistujaispäivänä jotain astetta juhlallisempaa päälleni. Voisin käyttää samaa vaatetta sitten juhliessani titteliä kavereiden kanssa. Toivoisin asuni olevan yksiosainen, joko mekko tai vaikka haalari. Lyhyt tai pitkä, mutta ei mikään minimitta. Tänä keväänä minua viehättää hyvin minimalistiset juhla-asut, joihin voi sitten halutessaan yhdistää näyttävämmät asusteet. Ylellisten silkkimateriaalien lisäksi erikoisemmat esimerkiksi laserleikatut pitsikankaat kiehtovat kovasti. Myös erilaiset ohuet nyöritykset yksityiskohtana ovat kivoja ja jotenkin uuden näköisiä juhlapukeutumisessa.

Väritykseltään asu voisi olla aika perinteinen valmistuvan väri eli vaalea. Tai mikäli joku upea sävy löytyisi, voisi se myös olla jokin muu väri. Tuo Topshopin sininen mekko on kyllä hyvin kaunis ja luulen, että värikin voisi sopia minulle. Se on yleisilmeeltään suhteellisen rento, mutta tässä tapauksessa se ei ole ollenkaan huono asia. Muut kollaasin vaihtoehdot ovat selkeästi virallisempia ja ne kaipaisivatkin jotain rennompia ja leikkisämpiä asusteita kaverikseen. Arvon tässä lähtisikö sitä kaupoille vai ompelisiko itse…

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Mikko
  May 1, 2013

  Kannattaa muuten kurkata Katri N. -mallisto. Selasin juuri merkin synttärijuhlinnan yhteydessä sitä läpi ja sieltä löytyy kyllä mahtavia juhlamekkoja!

 • KAterina Alezandra
  May 2, 2013

  Tuo sininen kyllä ihana! Kivan raikkaan värinenkin. 🙂

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Fiipi
  May 2, 2013

  Ompelet tottakai! Kenelläkään ei ole silloin samanlaista ja ne ovat kuitenkin valmistujaisesi joita muistelee moneen kertaan. Yritän ite aina ommella jokaisiin merkittäviin juhliin mekon itse. Lähinnä jo senkin vuoksi että kaupan vaatteet ei istu minun päälle. Serkun tyttö valmistuu yoksi nyt, sinne olen ajatellut onmella mekon, malli on jo mielessä, saisi vain aloitettua. Mutta tässähän on vielä aikaa….?

Previous
What’s your favorite?