Graduation party

SI MODA GRADUATION PARTY 9*Yhteistyössä Aallonkoti

Toissaperjantaina järjestämäni yllätysjuhlat miehelleni eivät olleet mikään hetken mielijohde, vaan ajatus näistä oli kypsynyt mielessä jo pidemmän aikaa. Kesällä 2012 juhlittujen häidemme jälkeen mieheni on useampaan otteeseen maininnut miten mahtavaa olisi saada taas parhaimmat ystävämme koolle ja juhlia yhdessä pitkän kaavan mukaan. Toki olemme tässä välissä nähneet ja juhlineet pienemmällä porukalla useammankin kerran, mutta koko porukkaa emme ole taineet saada kertaakaan kasaan. Eivätkä juhlitut juhlat ole tietenkään meidän häiden veroiset olleet.

SI MODA GRADUATION PARTY 3SI MODA GRADUATION PARTY 8SI MODA GRADUATION PARTY 11

Aikaisemmin tänä vuonna päätin, että kun mieheni piakkoin valmistuu järjestän hänelle unohtumattomat juhlat. Kun valmistumisen ajankohta varmistui päätin yhdistää siihen samaan syssyyn kolmekymppiset, joita olisi pian juhlittu muutenkin. Koska miesraukka suunnitteli itse näitä yhteisjuhlia tammikuulle, päätin heittää suprise partyt joulukuun puolelle. Siinä vasta yllätystä olisi kerrassaan.

Kaveriporukan keskuudessa on järjestetty yllätyksiä ennenkin, mutta tällä kertaa petasin tämän jutun niin huolellisesti, että mies muistaisi juhlat koko loppuelämänsä. Ja arvatkaapa mitä? Kaikkien kommellusten jälkeen yllätys onnistui täydellisesti ja samoin koko juhlat. Kyllä kannatti uurastaa ja valvoa pari edellistä yötä jännityksen kourissa :D. Mieheni reaktio oven avatessaan oli kyllä kaiken sen arvoinen.

SI MODA GRADUATION PARTY 2SI MODA GRADUATION PARTY 13

Juhlapaikaksi valitsin monestakin blogitapahtumasta minulle tutuksi tulleen Aallonkodin kattohuoneiston. Keskusteltuani heidän kanssaan saimme sovittua myös pienestä yhteistyöstä, jota tämä postaus nyt edustaa. Ja mikäs tässä Aallonkodista kirjoittaessa. Voin rehellisesti sanoa sen olevan yksi mahtavimmista lokaatioista Helsingissä, jos haluaa järjestää juhlavan tai ei niin juhlavan tilaisuuden ystäville tai vaikkapa yrityksen porukalle.

SI MODA GRADUATION PARTY 15SI MODA GRADUATION PARTY 17SI MODA GRADUATION PARTY 00SI MODA GRADUATION PARTY 16

Noin sadanneliön kattohuoneistosta aukeaa upeat maisemat keskustaan ja Töölönlahdelle, minimalistinen sisustus hivelee silmää ja keskeinen sijainti on enemmän kuin toimiva. Taitaapa tämä olla myös se otollisin vaihtoehto yhdistää majoitus juhlapaikkaan. Kuinka kätevää oli, ettei meidän tarvinnut erikseen varata hotellihuoneita, vaan kahteen makuuhuoneeseen mahtui minun ja mieheni lisäksi vielä kolme muuta juhlavierasta nukkumaan.

Kätevää oli myös tilata coctailpaloja cateringin kautta, jotta ylimääräiseltä stressiltä vältyttäisiin. Puitteiden ollessa kunnossa ehti juhlien järjestäjäkin nauttimaan menosta, muistelemaan vanhoja ystävien kesken ja hieman villiintymään tanssilattialla.

SI MODA GRADUATION PARTY 14SI MODA GRADUATION PARTY 10SI MODA GRADUATION PARTY 5SI MODA GRADUATION PARTY 6SI MODA GRADUATION PARTY 1

Aallonkodista lähdettiin vielä porukalla jatkamaan juhlia Helsingin yöhön. Pikkutunneille asti venyneiden reivausten jälkeen muistin miksi olin etukäteen hehkuttanut tätä lyhyttä kävelymatka takaisin majapaikkaan. Oli muuten ihana hypätä suihkun raikkaana puhtaisiin valkoisiin lakanoihin. Hotellifiilis ilman hotellia!

Tämä oli kertakaikkiaan ikimuistoinen ilta. Niin minulla kuin miehellänikin. Kiitos ystävät rakkaat, että olitte mukana juhlimassa!

SI MODA GRADUATION PARTY 19SI MODA GRADUATION PARTY 18

Loppuun vielä suuri kiitos kaikille muillekin yhteistyökumppaneille, jotka teitte meidän illasta vieläkin upeamman:

Ruoka: CateringCeidas

Viinit: Hardy’s

Koristeet: Tiger

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Graduation