Great prototype

Tarkoitus oli eilen illalla kokeilla prototyyppiä eräästä topista/mekon yläosasta. Kaavoitin sen omille mitoilleni, leikkasin vanhoista nahkapaloista osat ja ompelin kasaan. Kävikin niin, että itse prototyyppi oli sen verran hyvä, että päätin työstää sen valmiiksi vaatteeksi asti. Nopea sneakkikuva tähän väliin ja sitten naputtelemaan noita neppareita kiinni. Näätte myöhemmin mitä tästä oikein tuli, vai arvaako joku jo?

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Fiipi
  March 20, 2012

  Mielenkiintoinen!

  Ompeluaiheinen kysymys: Oon huomannu että oon jääny kouluajoista kiinni sovituspukuihin kun ompelen jotain, eli en uskalla alkaa samantien tehdä oikeasta kankaasta oikea pukua. Vaikka olen kyllä huomannut että on todella järkevää tehdä vielä se sovituspukukin että varmasti saa oikean koon. En tee sovituspukuja jos ompelen jtn venyvästä kankaasta mutta muista kyllä. Niin siis teetkö sovituspuvun ensiksi ennen kuin teet oikein vaatteen?

  • Casey
   March 20, 2012

   Mä teen oikeastaan poikkeuksetta sovitusvaatteen eli tuon prototyypin. Näin ei kangas mene hukkaan ja saa muutokset tehtyä heti. Teen useimmiten juhlavaatteita ja niiden kankaat tuppaa olemaan niin herkkiä ettei sovi kauheasti purkaa ja tikata uudestaan. Mun mielestä prototyyppi on niin nopea tehdä, että se maksaa vaivansa aina takaisin 🙂

 • millis
  March 20, 2012

  ekana tuli mieleen semmoinen vyötäröröyhelöllä varustettu tekonahkatoppi?.. voisikohan olla 🙂 can’t wait to see!

Previous
Suuria unelmia
Great prototype