SI MODA ASU DEC4 2015 3Mahtava idea mätsätä veden vihreät housut samansävyiseen karvatakkiin ja todeta jälkeenpäin, että asusta ei tule mitään muuta mieleen kuin Spidermanin vihollinen Vihreä Menninkäinen…

No jos rehellisiä ollaan, niin kukaan muu ei ainakaan sanonut ääneen olevansa tätä mieltä, vaan päinvastoin asu keräsi kiitettävän määrän kehuja keskiviikon aikana. Goblin fibat taitavat siis olla vain omassa päässäni. Oli miten oli, näkyy näissä kuvissa nyt hieman villimpi yhdistelmä tämän vihreän tekoturkiksen kera.

SI MODA ASU DEC4 2015 4SI MODA ASU DEC4 2015 6SI MODA ASU DEC4 2015 1

Vaikka tämä ei todellakaan ole se klassinen ja ajaton valinta talvitakiksi, vaan nimenomaan todellinen villikortti, niin uskoisin menneiden viikkojen perusteella tämän olevan kaikesta huolimatta tämän talven käytetyin päällysvaatteeni. Se on taipunut uskomattoman moneen asuyhdistelmään ja mikä parasta hymy eksyy huulilleni samantien, kun puen tämän päälleni!

Hauskannäköinen hyvänmielen takki tuntuu olevan myös muiden mieleen, koska se kerää kehuja joka kerta. Olen sitä mieltä, että meiltä jokaiselta pitäisi löytyä kaapista vaate, joka saa kantajan hyvälle tuulelle ja tuntemattomat kehumaan sitä tuosta noin vaan. Voin nimittäin vakuuttaa, että niinä päivinä on miltei mahdoton olla huonolla tuulella.

SI MODA ASU DEC4 2015 5

Nyt ajattelin aloittaa perinteisen perjantaisiivouksen ja käydä ehkä ostamassa jotain jouluisia kukkia kotiin. Huomenna täytyy kuvata muutamat kamppiskuvat ensi viikkoa varten sekä käydä ikuistamassa eräästä pienestä tontusta joulukorttikuvat. Sunnuntaina lähdemmekin sitten reissuun, joka tuli varattua melko nopealla aikataululla alkuviikosta. Mutta palataan siihen vielä myöhemmin, nyt oikein ihanaa viikonloppua!

ps. No more bad hair days (like in these pics)! Kampaajakäynti check!

SI MODA ASU DEC4 2015 2

faux fur H&M

pants GINA TRICOT*

bag ALL SAINTS

shoes NILSON

knitwear COS

photos: Sara Vanninen/edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Mirri
  December 4, 2015

  Hhah menninkäinen.. 😀 tosi kiva asu! Kiva kun uskaltaa välillä kokeilla jotain erikoisempaa, vaikka välillä menisi hiukan metsään… Mut tämä asu ei mennyt, paitsi värin puolesta!

 • sonvas
  December 4, 2015

  Wau ihan sairaan ihana asu! Toi vihreän sävy on älyttömän upea 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

Previous
November looks